Bericht

Leusderkwartier (De Driehoek) weer een stukje hartveiliger

Geplaatst op 15 december 2023, 12:43 uur
Illustration

Er is weer een AED-dekkingsgat gedicht in het Leusderkwartier in De Driehoek. Huis Miereveld heeft nu een publieke AED aan de gevel, naast de hoofdingang. Dankzij een betrokken buurtbewoonster die de verbinding gemaakt heeft, Bijzondere Plekken (van wie Huis Miereveld is), de huismeester van Huis Miereveld, de gemeente Amersfoort voor de subsidie en onze vrijwilliger Niek voor het installeren.
 
Alleen kunnen wij het niet. SAMEN maken wij ook het Leusderkwartier hartveiliger!
 
Kijk op aeddekking.nl of er in jouw directe omgeving binnen 250m een AED beschikbaar is. Zo niet, help ons dat dekkingsgat te dichten! Regel een gevel, help een bestaande AED naar buiten brengen in een gratis buitenkast of start een crowdfunding actie. Meer info: reanimatienetwerk-amersfoort.nl
 

In het Leusderkwartier (maar ook in andere delen van de stad) is er nog een tekort aan voldoende burgerhulpverleners. Kun je reanimeren? Meld je aan bij mijnhartslagnu.nl. Kun je nog niet reanimeren? Volg een cursus; deze is gratis als je daarna burgerhulpverlener wordt in Amersfoort. Kijk op burgerhulpverlener.info voor meer informatie. 


Deel dit: