Bericht

Toolbox zelfvertrouwen voor professionals

Geplaatst op 5 januari 2024, 06:47 uur
Illustration

Als ik iets moet noemen dat in 2023 enorm succesvol was, dan was het wel de Toolbox voor het omgaan met boos gedrag. Gisteren heb ik de Zelfvertrouwen Toolbox afgerond. De voorverkoop is inmiddels gestart en vanaf 8 januari gaan de deuren open en gaan we van start.

De Zelfvertrouwen Toolbox bevat vijf geweldige tools:

πŸ–ŒοΈ De Zelftekening: een middel om zelfvertrouwen te onderzoeken en te versterken.

🧠 De Ik Ben Tool: spelenderwijs werk je aan het zelfconcept. Je helpt kinderen bewust te worden van de gedachten en overtuigingen die onder hun zelfbeeld liggen.

🌟 De Tool voor Nieuwe Spannende Activiteiten: hiermee help je kinderen door de spanning of angst van nieuwe, onbekende activiteiten heen.

πŸ’ͺ Met de Opscheplijst: ontdekken kinderen hun sterke kanten op zo'n manier dat ze deze van binnen voelen, waardoor ze sterker worden en minder afhankelijk zijn van bevestiging van anderen.

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ De Goud van de Familie Tool: kinderen ontdekken de oerkrachten van de familie. Een familie heeft niet zomaar verschillende kunstenaars, politici of bakkers. Het goud van eerdere generaties wordt doorgegeven. Met deze tool maken we contact met deze oerkrachten.

Resultaat: Je krijgt vijf geweldige tools die je met je eigen kind kunt gebruiken of met het kind dat je begeleidt. Kinderen hoeven niet te lezen te schrijven Alle tools zijn gericht op het versterken van de binnenwereld Met deze tools kun je telkens ouders meenemen in het traject, omdat er telkens handvatten en tips voor ouders bij zitten.

Zelfvertrouwen is de motor achter ontwikkeling. Als zelfvertrouwen goed gaat, werkt dit door in alles. Wil je het zelfvertrouwen van kinderen versterken?

Start dan nu en gebruik de kortingscode ZELF23 om gebruik te maken van de voorverkoopaanbieding van de 'Zelfvertrouwen Toolbox’. KLIK HIER. Je leert exact wat ik weet, wat ik toepas en hoe ik dit doe. Sterker nog, ik deel ook mijn meest effectieve oefeningen die je direct kunt gebruiken, voor jezelf of in je traject. Ik leg uit waarom ze zo goed werken.

Normaal kost de cursus €97,-, maar nu kun je nog alleen tijdens de voorverkoop zelfs starten voor €17,50,- exclusief BTW. Gebruik bij betaling de kortingscode ZELF23. Als je daadwerkelijk het zelfvertrouwen van kinderen wilt versterken, dan is dit het moment. Start nu. Met deze kortingscode ZELF23 kun je meedoen voor de voorverkoopprijs.

We starten op 8 januari en je hebt een jaartoegang tot alle materialen. Hierbij de link. Klik hier. Je kunt nu dus nog starten voor slechts €17,50,-. Daarna gaat de prijs weer terug naar de originele prijs.. Hartelijke groet, Sanderhttps://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/toolbox-zelfvertrouwen/

Deel dit: