Activiteit

filmmatinee voor single filmliefhebbers

zondag 20 november 2016 , 11:00 uur

In Theater-Filmhuis De Lieve Vrouw ben ik als vrijwilliger een filmproject gestart voor single filmliefhebbers, en af en toe ook andere alleengaanden. Het heet CineSingle en is een maandelijks filmmatinee op zondag, GEEN dating club! Singles kunnen elkaar ontmoeten, er ontstaan vriendschappen en je vergroot je sociaal netwerk. De bezoekers zijn voornamelijk sociale, actieve en cultuurminnende 45 plussers. 75% is vrouw. Vanaf 11 uur is de inloop met koffie. Er zijn twee gastvrouwen of gastheren om je welkom te heten. Om 12 uur start de film, daarna kun je gezamenlijk lunchen of met een groepje iets anders gaan ondernemen in de stad. Alles is vrijblijvend en niks is verplicht. Je regelt zelf je kaartje en je hoeft geen kosten te maken door een lidmaatschap aan te gaan.

Het is verstandig om je kaartje te reserveren of vooraf op te halen bij de theaterkassa van De Lieve Vrouw.

De eerstvolgende CineSingle is op zondag 20 november. Meer info? Dan kun je de Nieuwsbrief of flyer opgestuurd krijgen. De mailcontacten lopen via gastheer Piet Jan Moesbergen pjmoesbergen@kpnmail.nl

Ook kun je kijken op onze Facebookgroep CineSingle Amersfoort. Je kunt je daar ook aanmelden als nieuw lid van onze CineSingle facebookgroep. daar staat veel info op! Via Facebook kun je mij zo nodig een PB sturen als je specifieke vragen hebt.

Wie weet tot ziens op 20 november!

Met hartelijke groeten,

Annemarie Oppedijk

Locatie
https://lievevrouw.nl/de-lieve-vrouw/contact-bereikbaarheid/
Kosten toelichting
https://lievevrouw.nl/kaartverkoop/prijzen-en-kortingen/
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: