Activiteit

Kerstfair op de Vosheuvel!

zaterdag 10 december 2016 , 13:00 - 18:00 uur

Kerstfair op Stadsboerderij de Vosheuvel!
Zaterdag 10 december 2016 van 13:00 tot 18:00 uur organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel een gezellige kerstsfeer avond!
Tijdens deze kerstactiviteit is er van alles te doen voor u en voor uw kinderen. De boerderij is speciaal in gezellige kerstsfeer gebracht. Overal zijn kerstlichtjes, warme vuurtjes, kerstbomen en zelfs een levende kerststal. De aanwezige kersman en de kerstengeltjes zullen de sfeer zeker weten te verhogen! Voor de kinderen zijn er meerdere leuke activiteiten te doen. Ze kunnen o.a. hun eigen kerststukje of kerstbal voor in de boom maken en wie weet zelfs een ritje maken op de in kerstsfeer gehulde ponykar.
Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd, we verkopen warme chocolademelk, erwtensoep, broodjes worst en natuurlijk ook Glühwein. Op het erf zullen verschillende kramen staan waarop standhouders hun artikelen te koop aanbieden. Kortom een hele leuke en gezellige activiteit waardoor u al helemaal in de kerststemming zult komen!
Deze leuke kerstactiviteit is zaterdag 10 december van 13:00-18:00 uur. De entree is € 2,50 per persoon, éénmaal binnen zijn bijna al activiteiten voor de kinderen gratis! Deze dag is leuk voor jong en oud, komt u ook?

Locatie
Stichting Stadsboerderij de Vosheuvel.
Kosten toelichting
om de activiteit te kunnen bekostigen een onkostenvergoeding.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 2 t/m 12 jaar
bijzonderheden
gaat door
Illustration
 
Deel dit: