Activiteit

Demonstratie en workshop UBTECH Tankbot in het Eemhuis

woensdag 15 november 2017 , 16:00 - 17:30 uur


15 november 2017, van 16:00 tot 17:30 | Ruimte voor Amersfoort

Kosten: gratis

In samenwerking met de Mediamarkt is er in de hal op 15 november een demonstratie en 'hands-on' workshop te zien van de educatieve robot UBTECH Tankbot. Ook zijn er andere modellen te zien van UBTECH en Makeblock
Er komen steeds meer robots; in de industrie, in fabrieken of in de gezondheidszorg. Maar hoe werken die nou en hoe kunnen we kinderen daarmee laten kennismaken? Ermee laten spelen is de beste manier. In samenwerking met de Mediamarkt laat ToolsforTalent op woensdagmiddag 15 november in een demonstratie en workshop zien hoe Jimu UBTECH tankbot werkt.
Zeker zijn van een plekje? Geef je dan op. 

UBTECH
Jimu Robots is een lijn van het merk UBTECH. Door middel van deze zogenaamde brick-robots raken kinderen vertrouwd  met de digitale wereld.
De Jimu robots worden als bouwpakket geleverd. Op deze manier leren kinderen niet alleen te werken met programmeren maar ook met de onderdelen zelf. Door hun robot eerst zelf in elkaar te zetten en later te besturen, met een smartphone of tablet, bouwen zij een echte band op. 

Dankzij het opensource-systeem van de Jimu-software, is het mogelijk om via de Jimu community al je creaties wereldwijd te delen. De Jimu Karbot Kit is gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame materialen die veilig voor kinderen te gebruiken zijn. NB Zowel voor volwassenen als voor kinderen en tieners leuk om mee te spelen.

Locatie
Ruimte voor Amersfoort
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: