Activiteit

Loslaten van je spullen; met je hoofd en met je hart

dinsdag 20 maart 2018 , 19:15 - 21:30 uur

Voor iedereen die genoeg heeft van te veel (spullen), is er de Workshop ‘Afscheid nemen van je spullen met je hoofd en je hart’. Deze workshop wordt gegeven op dinsdag 20 maart van 19.15 – 21.30 uur. Samen met life-coach Sieta Kluin geef ik deze workshop vol oefeningen en theorie over loslaten. Het is een interactieve workshop.

Doel van de workshop ‘Loslaten van je spullen met je hoofd én met je hart’

Het is vrij simpel om je huis te vullen met spullen, maar het is veel moeilijker om die spullen weer los te laten. Een bewuste keuze voor ‘minder’ geeft rust en ruimte in je huis én in je hoofd. In deze workshop ontdek je hoe je je leven kunt vereenvoudigen en tegelijkertijd verrijken door te leren loslaten. En hoe je daardoor meer tijd en ruimte krijgt voor de -voor jou- leuke en echt belangrijke dingen in je leven.
Reactie van een deelnemer: “Deze avond heeft mij veel meer inzicht gegeven in het hoe en waarom van loslaten. Hopelijk wordt loslaten nu iets makkelijker… De intentie is er in iedergeval”.

Tijd: 19.15 – 21.30 uur
Investering: € 35,- (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers)
Plaats: Amsterdamseweg 155, Amersfoort

Meld je snel aan, want we houden de groepen klein zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Aanmelden is heel simpel; stuur een e-mail naar ingrid@inc-professionalorganizing.nl

 

 

Locatie
Amsterdamseweg 155, Amersfoort
Kosten toelichting
€35
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
opruimen

Deel dit: