Activiteit

SessieS met Maarten Russchen

zaterdag 17 maart 2018 , 20:30 - 23:30 uur

Nieuwe Erven organiseert iedere derde zaterdag van de maand SessieS met een fijne artiest, meestal lokaal, soms nationaal en heel soms (heel soms he) Internationaal. SessieS wordt deze keer geheel gevuld door Maarten Russchen.

De band speelt in de traditie van de grote blueshelden, maar met een eigen nieuw repertoire dat geschreven is door Maarten Russchen. Blues & Roots, met een flinke dosis Jazz en Funk. Kenmerkend voor de band is dat de bandleden de lat hoog leggen en een eigen geluid zoeken met veel ruimte voor improvisatie. Na de oprichting in 2016 is de single “Better Pack Your Bags” uitgebracht. De band heeft inmiddels op diverse kleine clubs in het land gestaan en heeft in 2017 de stap gemaakt naar wat grotere podia en festivals. In 2017 zal de EP “A Matter Of Perspective” worden uitgebracht, die is opgenomen in de fameuze Wisseloord Studio’s.

Maarten Russchen – Gitaar en zang
Hans de Wild – Hammond
Peter Weissink – Drums
Maarten Bakker – Bas

SessieS vindt plaats bij Nieuwe Erven in de theater zaal. Nieuwe Erven is een cultuur boerderij waar je kunt genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen, gevestigd in Amersfoort.

Datum: Zaterdag 17 maart 2018
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
Entree: vrije entree, aanmelden voorafgaand is niet verplicht.

Voorproeven? :https://www.youtube.com/user/vq32

Locatie
Cultuurboerderij Nieuwe Erven
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: