Activiteit

GLUREN BIJ DE BUREN ZONDAG 11 MAART - THE ADRIANE CALLAS TRIO - WIJKHUIS DE DRIEHOEK

zondag 11 maart 2018 , 12:30 - 16:30 uur

Op zondag 11 maart speelt en zingt The Adriane Callas Trio in wijkhuis De Driehoek!

                                                      12.45 / 14.15 / 15.45 uur

Vanuit Hollywood, California, komt de Amerikaanse zangeres Adriane Callas naar Wijkhuis de Driehoek met haar International Trio. Adriane Callas wordt begeleid door top muzikanten Rik van der Ouw (contrabas) en Maurice Slot (percussie). Zij creëren samen een intieme en zwoele sfeer met muziek geïnspireerd door Jazz en Swing standards, Motown en Lichte Pop Klassiekers, "van Gershwin tot Sting"!

Wijkhuis De Driehoek
Woestijgerweg 3 Amersfoort

THE ADRIANE CALLAS TRIO spelen drie keer en bij het laatste optreden serveren we heerlijke en gratis soep!

Welkom!

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Amersfoort. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Amersfoort gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Voor meer informatie

www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort/informatie
www.facebook.com/TheAdrianeCallasTrio/
www.wijkhuisdedriehoek.nl
www.weekendtref.nl

Locatie
Wijkhuis de Driehoek ligt een beetje verstopt aan het begin van de Woestijgerweg, achter het MBO. In 2013 mooi opgeknapt, heeft het oude buurthuis haar functie behouden, en biedt het ruimte aan allerlei activiteiten. Het wijkhuis wordt grotendeels gerund door vrijwilligers uit de wijk.

Wijkhuis De Driehoek is er voor de buurt, vrijwilligers, creatievelingen, spelletjesfanaten, kletsmajoors, loners, en alles wat daar tussen in zit en tussendoor glipt… Of je nou op zoek bent naar een praatje, graag ‘iets’ wil doen maar niet weet wat, of een briljant idee hebt voor een project en mede-enthousiastelingen zoekt, je bent welkom! We gaan uit van het principe dat iedereen die iets komt halen bij Wijkhuis de Driehoek, ook iets te brengen heeft.

Wijkhuis De Driehoek heeft een gezellige ruimte, koffie en thee, gratis wifi, een knusse gymzaal. En de gelegenheid om in contact te komen met elkaar. Voor een breed publiek worden er in de ruimtes trainingen, workshops en activiteiten georganiseerd. Deze hebben over het algemeen een cultureel/educatief karakter, of dragen bij aan ontmoeting in de wijk, individuele expressie en herstel.

Heb je wensen, vragen of andere suggesties? Kunnen wij iets voor je betekenen? Dan horen wij dit graag!

De groep vrijwilligers van KooKunst serveert lekkere hapjes, drankjes of bijvoorbeeld een heerlijke lunch tijdens uw vergadering.
Zie hierover meer bij KooKunst in onze agenda.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact op met:
tel: 033 432 88 17 / 033 461 76 68.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: