Activiteit

Albert Cuijpmarkt op de Albert Cuijpstraat

zaterdag 16 juni 2018 , 9:00 - 14:00 uur

De stad uit om de Albert Cuijpmarkt te bezoeken? Niet op zaterdag 16 juni! Want die zaterdag houdt de Albert Cuijpstraat van 9.00-14.00 uur de jaarlijkse Albert Cuijpmarkt.

Traditiegetrouw organiseren de bewoners ook dit jaar weer een rommelmarkt in de straat. Een knipoog naar de Amsterdamse variant kan natuurlijk niet uitblijven met deze straatnaam!

Gedurende de rommelmarkt kan er in de gehele straat het hart worden opgehaald aan alle mogelijke snuisterijen, kan er worden rondgesnuffeld tussen de kraampjes op zoek naar kleding, boeken, spelletjes, speelgoed, keukengerei of aardbeienplantjes. Voor de liefhebbers is er ook dit jaar een koffie/thee-hoek en voor de kinderen is er een springkussen. Een fris toiletbezoek kan halverwege de straat.

Heb je tijdens Koningsdag niet alles kunnen verkopen wat je wilde, ben je inmiddels al uitgekeken op je nieuwe aanwinsten van Koningsdag, of wil je 'gewoon' zelf spullen verkopen? Reserveer een plek op de rommelmarkt door een mail te sturen naar Karin (kdenbalvert@hotmail.com). Je krijgt dan een plekje aangewezen in de straat waar straatbewoners zelf niet meedoen.

Tot dan!

Let op: Volgend jaar is de Albert Cuijpmarkt (weer) op de derde zaterdag in juni.

Locatie
Gehele Albert Cuijpstraat
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: