Activiteit

Workshop 'Helpen met huiswerk'

zaterdag 2 juni 2018 , 13:00 - 13:45 uur

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie. Voor de meeste scholieren is het flink aanpoten om het schooljaar goed af te sluiten. De laatste toetsen moeten nog gemaakt worden. En daar kan heel wat van afhangen! 

Studiekring Amersfoort Centrum helpt graag om het schooljaar goed af te sluiten. Tijdens Wijkfeest Zuid bieden wij ouders de helpende hand met de workshop 'Helpen met huiswerk!' U krijgt tips van ervaren studiebegeleiders over planning, leermethoden en motivatie. Zo kunt u uw kind helpen bij het voorbereiden van de toetsweek in juni.

Over Studiekring

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. We hebben hier bijna twee decennia ervaring mee en zijn met 100 vestigingen de trotse marktleider in Nederland. Ons specialisme is jongeren helpen om zelfstandig te leren, zodat ze goede resultaten kunnen halen. Van brugklas tot en met examenjaar. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. We leveren altijd maatwerk. In alles wat we doen, houden we goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu en straks.

Locatie
Juliana van Stolbergpark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Onderwijs
bijzonderheden
De workshop gaat door bij aanmelding van minimaal 5 personen.

Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: