Activiteit

Inspiratiesessie: interactieve lezing 'Borstbewustzijn'

vrijdag 8 juni 2018 , 19:00 - 21:00 uur

…een avond voor alle vrouwen die meer willen weten over de geheime krachten van borsten, en die meer verbinding willen voelen met hun borsten…

Wist je dat verbinding met jouw borsten heel belangrijk is voor het stromen van je vrouwelijke energie en voor jouw gezondheid? Borsten hebben elke vrouw veel te bieden aan levensenergie, aan genot en aan schoonheid. En toch wordt er maar heel weinig over gesproken, zijn ze verboden op Facebook, raken wij vrouwen ze vaak zelf niet aan, behalve om ze in en uit de beha te hijsen, en pas vanaf onze 50ste worden borsten ineens een onderwerp van zorg en angst voor ziektes, wanneer we de eerste uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek krijgen. Wat jammer – want borsten zijn zo veel meer dan uitstulpsels van het vrouwenlichaam die baby’s voeden, zeer gewaardeerd worden door mannen en die potentiële zetels zijn van kanker.

Wat vrouwenborsten nog meer zijn, wat hun ware potentieel is, welke geheimen ze verbergen en hoe belangrijk het voor elke vrouw is om liefdevol contact met haar borsten te hebben, daar gaat deze avond bij Stille Wateren over. De avond wordt begeleid door Claudia van het Kaar, oprichtster van Centrum voor Vrouwen in Eindhoven, gecertificeerd borstweefseltherapeute, docente borstweefseltherapie en vrouwencoach. Haar ervaring met en expertise over vrouwenborsten zal daarbij de leidraad zijn. Er zal ook ruimte zijn voor vragen en interactie. Je gaat naar huis met veel inspiratie en daarnaast ook hele praktische en bruikbare borstverzorgings-tips waarmee je s’avonds al gelijk aan de slag kan.

Over Claudia van het Kaar:
Claudia’s interesse voor borsten is ontwaakt in het vrouwenwerk, tijdens het delen in vrouwencirkels. Haar expertise in vrouwenborsten en de geheimen die erachter schuilen heeft zij verdiept in interviews met 30 vrouwen voor haar nog te verschijnen boek over borsten. En tijdens haar opleiding tot borstweefseltherapeute en in het behandelen van vrouwenborsten is hier ook theorie en ervaringsweten over borstgezondheid bij gekomen. Claudia geeft borstweefselbehandelingen die helend werken, met name bij pijnlijke borsten met onregelmatigheden en bij vrouwen die geen of nauwelijks contact voelen met hun borsten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt! Maar ook voor vrouwen die gezonde borsten hebben is een dergelijke behandeling heel waardevol, als periodieke “onderhoud”. Hier kun je meer lezen over deze mooie behandelingen: 
http://www.centrumvoorvrouwen.nl/blije-borsten/borstweefselbehandeling/

Praktische informatie:
Datum en tijd: 8 juni om 19:00 (potluck van 17.30 tot 18.30 uur)
Locatie: StilleWateren, Bloemendalsestraat 27, Amersfoort
Entree: 20 euro
Deze interactieve lezing is open voor elke vrouw

Locatie
Stillewateren
Kosten toelichting
20,00 euro
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Thema
vrouwen
Illustration
 
Deel dit: