Activiteit

Kom 8 juli naar het pop up Parkhuis in park Elisabeth Groen!

zondag 8 juli 2018 , 11:30 - 17:30 uur

Na een geslaagd openingsfeest (Fete de la Nature) op 27 mei, wil het pop up Parkhuis veel meer leuke activiteiten organiseren in het groen, i.s.m. Elisabeth Groen, het nieuwe park door en voor bewoners! De eerstvolgende activiteit is op zondagmiddag 8 juli, vanaf 12.45 uur.

Dutch Design treedt op in het pop up Parkhuis met een verrassend aanbod van Nederlandse luisterliedjes; van JURK! via Robert Long naar Yentl en de Boer. Kleinkunstig begeleid door gitaar. Uiteraard brengen ze ook het speciaal voor ons geschreven park en Parkhuis-lied ten gehore. Inhaken, en meezingen dus! De optredens zijn om 12:45 / 14:15 / 15:45.

Kom lekker luisteren, blijf even hangen en geniet van een hapje en drankje op het terras. Voor de kleintjes is er een zandbak en evt. zwembadje en mogelijkheid om met papa en mama op insectensafari te gaan. Kinderen van 3 jaar en ouder kunnen met hun ouders mee op een Waterdiertjes safari met Margriet van Elisabeth Groen.

Wij sluiten met deze activiteit aan bij het tuin festival Struinen in de Tuinen. En wat voor tuin heeft het pop up Parkhuis! De hekken die rond het ziekenhuis Elisabeth stonden zijn onlangs een heel eind opgeschoven, en het nieuwe toegankelijke groene gebied vormt de voortuin van het pop-up Parkhuis. Hier valt daadwerkelijk wat te struinen, kijk maar eens wat de natuur afgelopen jaren achter de hekken in haar schild heeft gevoerd!

Welkom dus op zondag 8 juli. Wij zijn te vinden aan het Vosheuvelpad. Dit fietspad is een zijpad van de Heiligenbergerweg, tussen kinderboerderij de Vosheuvel en het felgekleurde huis. Loop ca 50 meter het fietspad op en je vindt ons aan je rechterhand. Kom Struinen in onze tuinen!

Fotograaf: Fred Oosterhuis!

 

 

 

 

 

Locatie
Wij zijn te vinden aan het Vosheuvelpad. Dit fietspad is een zijpad van de Heiligenbergerweg, tussen kinderboerderij de Vosheuvel en het felgekleurde huis. Loop ca 50 meter het fietspad op en je vindt ons aan je rechterhand. Kom Struinen in onze tuinen!
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
waardebepaling achteraf
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
bijzonderheden
Er kunnen per keer 12 kinderen met hun ouders mee doen met de waterdiertjes safari. de safari wordt ca 3 keer gehouden, aansluitend aan het optreden

Illustration
 
maximum aantal deelnemers
100

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Lia Bouma-Lijzenga

Meld je aan
Deel dit:
1 reactie

Lia Bouma-Lijzenga

di 26 juni 2018 14:02
ik ben van de partij, gezellig, tot 8 juli!