Activiteit

Buurtfestival Bouwerij

zaterdag 8 september 2018 , 15:00 - 21:00 uur

Op zaterdag 8 september is het Buurtfestival Bouwerij bij Nieuwe Erven van 15.00 – 21.00 uur.

Een gloednieuw festival bij Nieuwe Erven. Een dag voor iedereen uit de wijk Randenbroek, maar ook mensen uit de andere wijken mogen komen. Het programma is namelijk voor iedereen leuk. 
Kinderen kunnen zelf popcorn maken, de boomhut pimpen en er zijn allerlei oud Hollandse spelletjes. Voor de inwendige mens zorgen wij ook. Er komen mannen uit het Oasten en die gaan bbq-on. Ze hebben hamburgers van 100% rundvlees, pulled turkey met nachochips en curryworsten, dit alles met 100% natuurlijk verpakkingsmateriaal ( geen plastic dus )... Een buurtbewoner gaat pizza’s bakken uit de houtoven. Rock City Beers komt heerlijk lokale biertjes tappen. 

Vier spelers van de Nieuwe Honden begeleiden drie ‘nutteloze workshops’. We verklappen niet veel maar een tipje van de sluier. Een van de workshop heet “Griekse Agressie Training”. 
Er is live muziek. Op de buurtmarkt kun je lekker struinen en je laten verrassen door alle lokale spullen en activiteiten. Daniël van de Harterd, 13Hoog, maakt ter plekke een muurtekening. Kortom er is van alles te doen voor jong en oud. 

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis komen en de rest betaald 5 euro, daar krijg je een non alcoholisch drankje voor en mag je een nutteloze workshop volgen. 

We zien je graag zaterdag 8 september bij Nieuwe Erven, Heiligenbergerweg 144.

Locatie
Cultuurboerderij Nieuwe Erven
Kosten toelichting
€ 5,00 vanaf 12 jaar
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: