Activiteit

Schilderen op maandagavond bij Schilderoord Amor Vitae

Op maandag , 20:00 - 21:30 uur

Ik heb nog nooit zo lang en zo heerlijk geschilderd. - Linda.

Mij is vroeger gezegd dat ik niet creatief zou zijn en ik ben dit gaan geloven... Hier heb ik dit idee eindelijk achter me gelaten. - Evert.

Wil je graag schilderen? Of jezelf meer uiten? Amor Vitae is een Schilderoord, gebaseerd op het werk van Unesco-pedagoog Arno Stern (Parijs). Er zijn vele tientallen Schilderoorden in de wereld, in Nederland slechts drie. En één daarvan hier, in Amersfoort-Zuid!

Een Schilderoord kun je zien als een vrijplaats voor expressie. Je krijgt geen formele ‘les’, maar je leert wel heel erg veel: op jouw manier en daarmee diepgaand. Alles is erop gericht om tot je eigen expressie en spel te komen. Daarom worden invloeden van buitenaf zoveel mogelijk 'buiten' gehouden. Je krijgt bewust geen opdrachten en geen feedback, ook geen complimenten. En je werk gaat niet mee naar huis maar wordt voor je bewaard in het atelier. Het is misschien best even wennen... maar probeer het eens uit en voel wat het je brengt.

Deze wijze van schilderen kan een flinke impuls geven aan je ervaring van zelfstandigheid en authenticiteit en kan je helpen om negatieve zelfoordelen los te laten.

Het Schilderoord is geschikt voor alle leeftijden. Ook voor tieners en adolescenten kan het een ware oase zijn.

Heb je zin om te komen schilderen? Je bent van harte welkom!

Locatie
Snelliuspad 25, Amersfoort
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Zie voor de diverse mogelijkheden de website.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op ma 24 september 2018. Beƫindigd wo 4 juli 2018
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
7
Deel dit: