Activiteit

Burendag bij Elisabeth Groen en pop up Parkhuis!

zondag 23 september 2018 , 14:00 - 17:00 uur

Op zondag 23 september is het burendag. Wij nodigen iedereen van harte uit om dit met ons te vieren in het nieuwe pop up Parkhuis in het nieuwe park in wording: Elisabeth Groen. Om 14.00 staat de koffie klaar!

Vlakbij kinderboerderij de Vosheuvel loopt een fietspad: het Vosheuvelpad. Loop dat pad een stukje op en je komt bij ons 'clubhuis': het pop up Parkhuis. Daar vieren we een feestje, kom gezellig langs voor een hapje of drankje, ontmoet je buren, hoor de plannen voor het nieuw aan te leggen park Elisabeth Groen en de ideeen voor activiteiten in het Parkhuis. Ook kunnen de handen uit de mouwen worden gestoken, want we gaan moestuinbakken maken en vullen. Voor de kleintjes is er een zandbak.

Aanmelden is niet nodig maar mag natuurlijk wel, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Stuur dan een mailtje naar: st.elisabethgroen@gmail.com. Meer informatie over de bewonersinitiatieven Elisabeth Groen en Parkhuis Amersfoort vindt u op www.elisabethgroen.nl

Tot zondag 23 augustus!

Locatie
het pop up Parkhuis in park Elisabeth Groen zit aan fietspad het Vosheuvelpad. Sla vanaf de Heiligenbergerweg het fietspad op. We zitten achter het felgekleurde huis.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: