Activiteit

Een middag alleen voor en over jou...

zondag 4 november 2018 , 12:30 - 16:30 uur

Je telefoon, je tablet en zelfs je tandenborstel laad je waarschijnlijk dagelijks op. Logisch dat je dan jezelf ook regelmatig oplaadt….toch? Op 4 november organiseren we een middag waarop dat zeker kan en de bedoeling is!

Een middag vol ontspanning, diepgang en plezier
Op deze zondagmiddag gaan we op verschillende manieren na hoe het nu echt met je is. Een middag waarin je vol aandacht kunt hebben voor jezelf, voor wie je bent, wat je blij maakt, voor jouw verlangens en wat er bij jou speelt. Ook krijg je een korte massage. Bij zo’n middag horen uiteraard ook hapjes en drankjes die met aandacht gemaakt zijn voor jou!

Voor wie?
Ben je een vrouw met een druk leven en lukt het je niet altijd even goed om echt tijd voor jezelf te nemen? En wil je toch bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze middag ideaal voor jou.

Door wie?
Lisette en Jessica zijn respectievelijk ontspanningsmasseuse en life coach die je deze middag graag meenemen in hun enthousiasme over en kunde in hun vak(gebied).

Kosten & aanmelding
Aanmelden graag door een mailtje of een appje (T 06 525 35 660) te sturen. De kosten voor de middag zijn €65,- per persoon. Die kun je ter plekke en contant voldoen. 

Waar & wanneer?
We heten je graag vanaf 12.00 uur welkom aan de Snouckaertlaan 7 in Amersfoort (locatie Mums&More). We starten om 12.30 uur en gaan door tot circa 16.30 uur

 

Locatie
Mums&more
Kosten toelichting
€65,- per persoon, je kunt dit op de middag zelf contant voldoen
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Thema
Gezondheid / welzijnPersoonlijke ontwikkeling
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
8
Deel dit: