Activiteit

Muziek van Janssen, De Boer & Ketner

vrijdag 2 november 2018 , 20:15 - 22:30 uur

Cultuurboerderij Nieuwe Erven is dé broedplaats voor podiumkunsten. Muziek, theater, kunsten maken, gedichten of verhalen schrijven. Voor elke cultuurvorm zetten wij onze deuren open. Wij hebben al meerdere jaren contact met Hella de Boer en wij vinden het geweldig dat zij weer bij ons langskomt en enkele mede collega’s meeneemt. Zie hieronder de informatie over hun muziekvoorstelling en boek gelijk een ticket!!

‘Een avond vol keuzes, garen, pieken en dalen’

In haar soloprogramma ‘Zou je dat nou wel doen?’ neemt Rieany Janssen u mee in haar vuur en verwondering. Ze struikelt over haar keuzes, staat op en gaat weer door. Eén ding wordt duidelijk: hoe vaker ze hoort ‘Zou je dat nou wel doen?’, hoe zekerder ze weet dát ze het gaat
doen.

Hella de Boer heeft een heleboel Dingen. Dingen die ze zou willen doen (maar niet doet). Dingen zie ze zou willen zeggen (maar niet zegt). En waarom eigenlijk niet? Maar er zijn meer dingen. Spullen, heel veel spullen en dingen die geregeld moeten worden. Zou het lukken? Want er gaat zoveel mis. Ondertussen naait ze wel een rokje. Want zo is ze.

Net op tijd, en niet zonder moeite, krijgt Sarah Lee Ketner deze twee dissidenten in het gareel voor de lezing ‘Country voor beginners en gevorderden’. Met z’n drieën gidsen ze u door de toeristische attracties van de country. Uiteraard doet u ook de onontdekte plekjes aan. Pas op voor de diepe dalen, want in de ware country wordt u verlaten en komt het gegarandeerd niet goed.

Bring your own handkerchief!

Rieany Janssen solo ‘Zou je dat nou wel doen?”
Hella de Boer solo ‘Dingen”
PAUZE
Janssen, De Boer en Ketner ‘Country voor beginners en gevorderden’

Muzikale begeleiding: Jan Hendriks en Sjaak Timmers
Coach: Jürgen Theuns
Fotograaf: Mladen Cicek

Kijk voor meer informatie op www.rieany.nl, www.helladeboer.nl of sarahleeketner.nl
Toegangsprijs: € 17,50
Aanvang 20:15

#rieany
#helladeboer
#sarahleeketner

Locatie
Cultuurboerderij Nieuwe Erven
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: