Activiteit

Comedy a la Thjum met o.a. Anne Bakker

vrijdag 23 november 2018 , 20:30 - 22:30 uur

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken, je thuis voelen. Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Wil jij nieuw talent zien voor ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

Line-up: 

Anne Bakker en Thjum Arts (duo)
Jannick Hamberg
Bart Melief
Eric Goossens

Thjum is 24 jaar en weet nog steeds slechts in beperkte mate hoe hij zich moet verhouden tot de wereld. Daar heeft hij dan ook genoeg over te vertellen. In zijn moeras van gortdroge humor sluimert een enorm plezier en motivatie om te staan waar hij hij staat. Laat jij je meenemen in de gedachte van deze authentiek antiheld?! Thjum stond al in de Finale van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Ook won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award 2017.

Bart Melief (1982) houdt van snelle, harde humor over zichzelf en de wereld. Bewust zoekt hij grenzen op om er overheen te gaan. Altijd op zoek naar dingen die waarde hebben, die energie geven en je een beetje wakker houden als mens. In 2014 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival, in 2012 won hij het Leeuwarder Cabaretfestival van 2012 en hij kreeg in 2010 de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaretfestival. Melief is een van de vaste spelers van het Comedycafé Amsterdam en hij toert langs Nederlandse scholen met een autobiografische voorstelling over pesten: Klappen voor Bart.

Comedy à la Thjum vindt plaats bij Nieuwe Erven in de grote zaal. Nieuwe Erven is een cultuurboerderij waar je kunt genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen.

Datum: Vrijdag 23 november 2018
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
Entree: € 5,00

Locatie
Cultuurboerderij Nieuwe Erven
Kosten toelichting
€ 5,00 per ticket
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: