Activiteit

Playshop: doorbreken bindingsangst en verlatingsangst "vrij verbinden in liefde en leven"

zondag 20 januari 2019 , 11:00 - 17:00 uur

Hoe verbind je je vrijer van bindingsangst en verlatingsangst in de liefde en het leven? Minder gedoe en meer genieten? Dit onderzoeken we d.m.v. lichaamswerk, ervarings- en haptonomische oefeningen en inquirys.

 

Herken jij jezelf hierin?
~ dat je iemand niet kan loslaten, aan hem of haar gaat trekken als je hem/haar leuk vindt?
~ of dat je de boot afhoudt en excuses opwerpt als je iemand stiekem toch wel leuk vindt en deze laat merken dat hij of zij jou leuk vindt?
~ Of: je hebt een relatie en ervaart afstand en gebrek aan intimiteit of verbinding? Gaat hierin ‘hard werken’ of je terugtrekken?
~ in vriendschappen in werkrelaties en voel je je snel afgewezen en niet zeker van je plek.
Verlatingsangst en verbindingsangst zijn twee kanten van het zelfde gouden muntstuk die de overvloed van de liefde en verbindingen in zich bergt. In deze playshop gaan we deze dynamiek onderzoeken en helpen doorbreken.

 

autonoom en vrij

Hoe mooi kan de liefde zijn tussen jou en de ander als het stroomt en je de essentie van wie je bent, een Liefdevol mens, vrij kunt geven en inzetten in je relatie en het leven? Wat een verademing zou zijn als je je bewuste of onbewuste beren op de weg en zelf opgeworpen barricades, ingesleten patronen en verborgen dynamieken niet langer ten tonele voert in het verbinden?

Hoe fijn zou het zijn als je je vrij en autonoom op eigen benen genoeg kunt voelen om in relatie te zijn zonder de ander daarbij ‘nodig’ te hebben?

 


Al voelend krijg je in deze playshop zicht op je eigen aandeel waardoor je uit de dynamiek kunt stappen.

We doen speelse en diepgaande ervaringsoefeningenop basis van lichaamswerk, haptonomische principes, en inquirys. Lichaamsbewustzijn, voelend aanwezig zijn en mijn systemische kijk heeft daarbij speciale aandacht. Hierbij kijken we ook in hoeverre de relatie met onze ouders en ons welkom voelen hier op aarde een rol speelt.
We spelen, ontdekken, onderzoeken, ervaren, en doorleven al voelend. Net als het leven zelf, maar in deze playshop in een veilige liefdevolle snelkookpan. Dit brengt lichtheid en lucht in wat we als lastig ervaren en wat we verlangen… We gaan ervaren hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde de ruimte en een eerlijkere kans.

 

We doen verschillende, korte oefeningen, individueel en vaak in tweetallen 
In de workshop is plaats voor maximaal tien deelnemers. Dit zijn singles en koppels: mensen met vergelijkbare vragen en ervaringen als jij. Je kunt alleen komen of samen met je partner.

 

Ben je in een relatie en is deze dynamiek een verstorende of slopende bekende in jullie liefde, dan is samen komen een aanbeveling. De ervaring leert dat de situaties van anderen vaak een spiegel zijn voor je eigen situatie. Dit maakt dat je ook van elkaar kunt leren.

 

Voor wie is de playshop niet geschikt?
Mensen die door trauma of onverwerkte gebeurtenissen in het dagelijks leven snel dissociëren met nare gevolgen. Of als je in crisis of zware psychische nood zit.


De dag wordt gegeven door Renate Breuls.
Ruim dertig jaar ben ik actief met zelfrealisatie, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Mijn kracht en passie is een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van mensen. Hen te verbinden met zichzelf en wat hen in essentie beweegt, in verbinding met anderen en de samenleving. Mensen waarderen mijn eerlijk liefdevol contact in waarheid en directheid met humor, speelsheid, compassie en precisie. Door mijn heldervoelendheid en helder wetendheid ben ik in staat om de essentie van mensen, processen, en organisaties te zien en kan ik helpen hiermee in contact te komen. Op alle niveaus van ontwikkeling leer ik en pas ik toe: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel.
Ruim vijftien jaar begeleid ik mensen en processen door het geven van individuele- teambegeleiding en trainingen. Ik ben geschoold in o.m. systemisch werken, toegepaste integrale psychologie, energetisch lichaamswerk, haptonomie, intuïtieve ontwikkeling, reading en healing, tantra, natuurwijsheid, sjamanisme en ik heb een non-dualistische kijk en ervaring. Ik leer nog dagelijks, mijn ontwikkeling staat nooit stil.


*** Praktisch ***
Voor jouw deelname is je bijdrage € 135,00 inclusief BTW voor particulieren, ex. BTW met factuur.
Voor stellen of als er een vriend(in) mee komt: samen € 250,00 inclusief BTW voor particulieren, ex. BTW met factuur.
Lunch is inbegrepen.
Inloop: 10.30
Workshop: 11:00-17.00


Lokatie:
Stille wateren
Bloemendaalsestraat 27
3811 EP Amerfoort

Aanmelden of vragen met een mailtje naar rb@breuls.nl
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en betaling. Details hierover ontvang je na aanmelding.

Opstellingen over relaties

Na het volgen van deze dag kun je kiezen voor een verdiepingsdag met opstellingen over relaties. De eerstvolgende is op dinsdagavond 29 januari, maar hou daarvoor ook mijn facebookpagina Renate Breuls EssenceWise in de gaten. Deze opstellingenavond is ook 'los' van de playshop te volgen als vraagsteller (max. 2) En ook als representant ben je zeer welkom.

Locatie
Bloemendalsestraat 27
Amersfoort
Kosten toelichting
135,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
liefde - bindingsangst - verlatingsangst
bijzonderheden
De playshop gaat door bij een aantal van zes deelnemers
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
9
Deel dit: