Activiteit

open opstellingen avond: relaties en meer....

dinsdag 29 januari 2019 , 19:00 - 22:00 uur

Deze avond geef ik een opstelling voor iemand die helderheid en heling wil in haar patronen en de onbekende dynamieken die ten grondslag liggen aan een verstrikte relatie. Er is ruimte voor een tweede vraagsteller en representanten zijn welkom om tijdens de opstelling meer inzichten te verwerven en aan hun eigen persoonlijke processen te werken.

 

RELATIE-OPSTELLING EN MEER...
Het is aan jou met elke vraag je komt. Ik werk deze avond niet met een specifiek thema. Je vraag kan bijvoorbeeld betrekking hebben op iets wat in je werk niet lekker loopt, een onverklaarbaar terugkerend gevoel over iets; gemis, ongemakkelijk gevoel of ander thema dat vaak in je leven speelt en waar je inzichten of een doorbraak in wilt. Ook kun je kijken naar jouw positie en aandeel in een (eerdere) relatie, of het ontbreken van een relatie.

Alles is energie en alles kan opgesteld worden. Ook bijvoorbeeld je verlangen, je angst, een ziekte, vrouwenlijn, mannenlijn, etc. De ervaring leert dat er altijd naar heelheid wordt toe bewogen. Vanuit deze verheldering en ontspanning dient zich veelal een beweging richting een mogelijke oplossing aan.

 

REPRESENTEREN

Het systemisch werk maakt gebruik van een Wetend Veld. Dit is een Veld van Eenheid, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het is het onderliggende bewustzijnsveld, dat alles draagt. Onze ziel is hier direct mee verbonden.
Ik ervaar het steeds weer als magisch om met dit Veld van Eenheid te mogen werken.

Doordat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot dit 'wetende veld' laten zij zien, voelen en geven zij uiting aan waar er onbalans wordt ervaren in het systeem. Als facilitator begeleid ik naar balansherstel. Door in een opstelling over een relatie of een ander thema te representeren ben je niet alleen dienstbaar aan het proces van de vraagsteller, maar doe je ook ervaringen en inzichten op over deze thema's of relaties in het algemeen en jouw positie en/of houding daarin.  
Het representeren in opstellingen van anderen wordt ervaren als vervullend, leerzaam en verhelderend en bespoedigt de eigen processen en inzichten.

 

Als je een vraag wilt opstellen op een open avond, dan is je bijdrage hiervoor 110,00 euro. Als representant betaal je 15 euro.
Blijft het bij één opstelling, dan is de prijs voor representeren 7,50 euro.
Aanmelden kan op het mailadres rb@breuls.nl

 

Ik ben coach, procesbegeleider, trainer en geef tevens individuele- en groeps- familie- thema- en organisatieopstellingen. 

Thema's waarvoor ik vaker gevraagd word spelen rondom:
·       relaties, verbinding, communicatie, persoonlijk leiderschap, opvoeden, je potentieel en essentie leven 
·       vrouw zijn, intimiteit, gezondheid, belichaming van levenslust, vitaliteit en seksualiteit, burn-out 
·       samenwerking, missie, ondernemersvraagstukken, organisatie-, loopbaan-, en leiderschap, ZZP-ers & inkomen

Maar verras me als je wilt werken aan andere thema's. Dan kijken we wat past.

Meer weten? Kijk op mijn bedrijfspagina op facebook: Renate Breuls EssenceWise

 

Vriendelijke groet,

Renate Breuls 

 

 

Locatie
Bloemendalsestraat 27 Amersfoort
Kosten toelichting
De kosten zijn 110 euro voor vraagstellers, 15 euro voor representanten en 7.50 euro voor representanten als het deze avond bij één opstelling blijft.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema
Gezondheid / welzijnrelaties, persoonlijke ontwikkeling
Illustration
 
Deel dit: