Activiteit

Ochtendcursussen reanimatie voor burgerhulpverleners (met AED)

dinsdag 8 november 2022 , 9:00 - 12:30 uur

Het Reanimatie Netwerk Amersfoort organiseert op dinsdagochtend 8 november en op vrijdagochtend 18 november 2022  reanimatiecursussen (met gebruik AED) voor nieuwe burgerhulpverleners. Normaal zijn deze cursussen in de avond, maar op veler verzoek nu ook overdag. 

Leer in één ochtend reanimeren en meld je daarna aan bij het landelijke oproepsysteem HartslagNu als burgerhulpverlener in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen.

Deze cursus is ook geschikt als herhalingscursus voor bestaande burgerhulpverleners die hun laatste cursus al enige tijd geleden hebben gevolgd. 

Tijd: van 09:00-12:30 uur. Locatie: Rode Kruisgebouw, Columbusweg 30. Cursusprijs: Eur 37,50. 

Bij aanmelding na de cursus bij HartslagNu als burgerhulpverlener (of verlenging) met een woonadres in de gemeente Amersfoort bestaat recht op restitutie van de cursusprijs (uit subsidie van de gemeente Amersfoort). Daarmee is de cursus dus gratis voor burgerhulpverleners in Amersfoort.

Meer info en boeken: https://reanimatiecursus-amersfoort.nl

Locatie
Rode Kruis gebouw aan de Columbusweg 30
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Kosten € 37,50. Meldt u zich na cursus aan bij HartslagNu als burgerhulpverlener (of verlenging) en woont u in Amersfoort dan kunt u cursusprijs terugkrijgen(subsidie gemeente).
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: