Activiteit

Ontmoetingsgroep voor mensen met een partner met kanker (partnergroep) in het Toon Hermans Huis – leven met kanker - Amersfoort

dinsdag 10 september 2019 , 19:30 - 21:30 uur

Als je partner kanker heeft, heeft dat ook een vergaande impact op jou. Bijna alle aandacht gaat naar je zieke partner en het gevolg kan zijn dat er weinig aandacht is voor jou. Maar er komen wel veel extra dingen op je bordje. Wat kan er zoal spelen? Je krijgt veel extra taken, want je vangt “alles” op. Gevoelens zoals angst, machteloosheid, schuldgevoelens. En ook: veranderingen op het gebied van seksualiteit en intimiteit, en verschil in energie door b.v. vermoeidheid. Je partner verandert en is niet meer wie hij/zij was, je hebt geen tijd meer voor jezelf. Je kunt je allebei eenzaam voelen, want jij en je partner gaan misschien wel heel verschillend om met wat jullie is overkomen! Hoe zorg je dat je veerkracht behoudt, hoe zorg je voor jezelf? Om hierover te praten is er in het Toon Hermans Huis deze ‘partnergroep’. Graag aanmelden voor deze groep. Er is overigens wel telkens de mogelijkheid om in te stromen in deze groep. De avonden (10 september, 17 oktober, 19 november, 17 december 2019, 14 januari 2020) zijn aan de hand van een thema.

Locatie
Toon Hermans Huis , Regentesselaan 39, 3818HH Amersfoort.
Wij zijn te vinden tegenover station Amersfoort Centraal.
Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening waar niet de ziekte maar de mens centraal staat.
Ook op Facebook: www.facebook.com/toonhermanshuisamersfoort/ en Instagram
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: