Activiteit

‘Maak je eigen Nivea & bodylotion’

dinsdag 5 november 2019 , 19:30 - 21:30 uur

Natuurlijke Cosmetica

Hoe leuk is het om te leren hoe je zelf producten kunt maken voor je lichamelijke verzorging? Heel veel dingen zijn niet moeilijk, als je maar weet hoe je het moet doen.

We gaan ‘very basic‘ aan de slag met materialen uit de natuur en de gewone keuken, een beetje theorie om te begrijpen waarmee we bezig zijn en we maken er een gezellige avond van, waarna je naar huis gaat met je eigen producten.

 

WORKSHOP 3: ‘Maak je eigen Nivea & bodylotion’

dinsdagavond 5 november – 19:30 – 21:30 uur – deelname gratis – opgeven via Whatsapp: 06-45807571 – max. 8 personen 
zelf meenemen: je eigen schort, een leeg jampotje met deksel en een leeg zeeppompje (zeer goedkoop bij Action, Wibra)

Zelf handcrème en bodylotion maken met gebruik van olie en tinctuur die we in de eerste workshop prepareerden. Kan je er niet bij zijn de eerste keer, maar wil je toch meedoen? Dat is gewoon mogelijk en dan krijg je vergelijkbare materialen.

Een crème is niet hetzelfde als een zalf. Een zalf is geheel op oliebasis en dus vrij vet. Een crème is een mengsel van olie en water en trekt daardoor sneller in de huid. Een bodylotion is nog dunner dan een crème.

Na afloop ga je naar huis met je eigen handcrème en bodylotion en in je jampotje zit nog een vetmengsel waarmee je later thuis nogmaals een aantal keer crème mee kunt maken.

Locatie
clubhuis dahliavereniging Leusderkwartier
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: