Activiteit

Back on Track! Op een creatieve manier controle durven loslaten

woensdag 16 september 2020 , 9:00 - 12:00 uur

Na deelname aan Back on Track zal je creatieve levensenergie weer stromen. Je hebt tools aangereikt gekregen om beter zicht te hebben op waar jij voor staat. Je hebt geleerd meer gebruik te maken van je rechterhersenhelft (daar waar je creativiteit zetelt) en deze te ontwikkelen. Zo wordt het makkelijker controle los te laten en te vertrouwen op hetgeen zich aandient in je leven. Als gevolg daarvan ben je in staat keuzes te maken die gebaseerd zijn op wat jouw ziel voedt. Je hebt de ingrediënten in huis om je leven naar jouw authentieke kracht vorm te geven. Dat geeft richting en vertrouwen.

In 8 unieke en verrassende workshops ga je aan de slag met wat jou rust, maar ook energie geeft. Kernwoorden? Creëren, experimenteren, ontdekken, bewust worden. Elementen uit kunstzinnig dynamisch coachen en natuurcoaching vormen de basis van dit programma. We gaan mediteren en visualiseren, tekenen, schilderen, collages maken, boetseren, naar buiten en maken zo ruimte voor creativiteit en het openen van je hart. Twee linkerhanden zijn geen enkel probleem. Het gaat om het plezier van creëren, niet om het resultaat.

De prachtige omgeving van Het VlinderHuys zal je zeker inspireren!

Locatie
het vlinderhuys
Kosten toelichting
€495,00 Prijs inclusief 8 workshops en een individuele sessie van een uur + materialen. NB. Als je gebruik kan maken van je persoonlijk ontwikkelings budget (POB) is het mogelijk het gehele bedrag vergoed te krijgen van je werkgever.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Documenten
Deel dit: