Activiteit

Dag van de mantelzorg in Dierenpark Amersfoort

vr 6 nov 2020 - za 7 nov 2020 , 10:00 - 17:00 uur

Indebuurt033 viert Dag van de Mantelzorg op 6 en 7 november


Indebuurt033 nodigt mantelzorgers en hun introducé uit voor een ontspannen dag op vrijdag 6 of zaterdag 7 november. In Amersfoort vieren wij deze dag door heerlijk buiten te zijn in Dierenpark Amersfoort.
Vanwege de corona maatregelen zal er geen plenair programma zijn.
Beide dagen staat Indebuurt033 vanaf 10 uur klaar om u bij de ingang te ontvangen. U en uw introducé krijgen een welkomsttasje mee met daarin leuke informatie en een bolletje kaas, biologisch sap en 2 bonnen voor een drankje in het Dierenpark.

Aanmelding in 2 stappen:
In verband met het maximum aantal deelnemers en de coronamaatregelen moet u zich van te voren bij ons opgeven en wordt er met tijdsloten gewerkt
1.    Aanmelden vóór woensdag 28 oktober met de vermelding welke dag u komt (aanmeldingslink staat in de bijgevoegde uitnodiging).
2.    Vóór dinsdag 3 november krijgt u per mail van ons een link naar het tijdslot waarin u opgeeft hoe laat u het Dierenpark in wilt. Dit is uw toegangskaart. U kunt daarna tot 17 uur blijven.
Ga naar de uitnodiging voor meer informatie en aanmelden. Aanmelden kan tot 28 oktober via de link. https://forms.gle/Bc9RKz3NTWMCR1be7 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via email: mantelzorgers@indebuurt033.nl  

We kijken uit naar uw komst en zien u graag op 6 of 7 november!

Locatie
dierenpark Amersfoort
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
gratis voor mantelzorgers uit Amersfoort met introducé
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 6 november 2020. Beëindigd za 7 november 2020
Illustration
 
Documenten
Deel dit: