Activiteit

Online bijeenkomst over Mantelzorgwoningen

donderdag 22 april 2021 , 19:30 - 21:30 uur

Wil je als naaste/mantelzorger dichter bij degene wonen voor wie je zorgt?

Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin.

Maar wat is een mantelzorgwoning precies en welke regels gelden daarvoor? Wil je hier meer over weten, meld je dan aan voor deze bijeenkomst op:

Donderdagavond  22 april  Van 19.30- 21.30 uur

Wat leer je?

Mocht je overwegen om een mantelzorgwoning te realiseren dan zijn er een aantal formele regels waar jij je aan moet houden. Dat kan gaan om juridische zaken maar ook om fiscale en financiële aspecten. Het is verstandig om je hierover goed te laten informeren. In deze bijeenkomst bespreken we hoe je een mantelzorgwoning kunt realiseren en welke spelregels gelden zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ook zullen we een aantal voorbeelden laten zien van mantelzorgwoningen ter inspiratie.

Deze bijeenkomst wordt gegeven door Ginette Klein van MantelzorgNL

Na deze informatiebijeenkomst weet je met welke aspecten er rekening gehouden moeten worden als je een mantelzorgwoning overweegt.

Tijdstip: Vanaf 19.15 uur start de online ‘inloop’. Dan zitten wij klaar en kun je beeld en geluid testen en kort kennis maken. Om 19.30 uur starten we.

Aanmelding: Tot en met 20 april 2021 kan je je aanmelden via email mantelzorgers@indebuurt033.nl  Je krijgt een bevestigingsmail met een link waarmee je op 22 april deel kan nemen aan de workshop. De workshop is gratis en online.

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op via

E mantelzorgers@indebuurt033.nl   of bel met

Heleen Vonk  T 06-4255 5709 of Sytske Stoop T 06-53588846 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: