Activiteit

Cleanup Day Leusderweg

zaterdag 18 september 2021 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Ergert u zich ook zo aan het zwerfvuil in onze buurt? Kom in actie en doe mee!

Zaterdag 18 september is het zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens World Cleanup Day geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Met dit initiatief streeft Plastic Soup Foundation ernaar aandacht te vergroten voor zwerfafval en plastic in het milieu. Dat levert een schonere omgeving op en een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.  

Door krachten te bundelen bereik je méér. Daarom slaan we de handen ineen met verschillende organisaties en bedrijven.

Het doel? Zoveel mogelijk buurten in Nederland zwerfafvalvrij maken en houden. Samen laten we zien: in actie komen voor schoon is waardevol, leuk en eigenlijk ook heel gewoon.                                                    

Het fijne van deze actie is dat er ook data over het afval verzameld wordt. Met die kennis kunnen we het probleem bij de bron oplossen. Doe je met ons mee? We zetten namens Plastic Soup Foundation en Nederland Schoon, Amersfoort Zuid op de kaart en helpen mee met het afvalonderzoek.                                                                                     

Laten we de krachten bundelen en samen op 18 september van 14-16 u Amersfoort Zuid opschonen. De Leusderweg kan veel opschoners gebruiken, maar je kunt ook je eigen gebied in Amersfoort Zuid kiezen natuurlijk. Meld je aan via: amersfoortzuidschoon@gmail.com

Locatie
Start: Algemene Boekhandel, Leusderweg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: