Activiteit

Jaartraining Marathon in 3 x 100 dagen

zaterdag 23 april 2022 , 11:00 - 12:30 uur
Illustration

Informatiebijeenkomst Jaartraining Marathon

Niet de race, maar de reis! Dat is waar het om gaat tijdens de jaartraining voor de marathon.

Staat de marathon al een tijdje op je bucketlist? Weet je niet waar te beginnen of zie je op tegen al die lange en zware trainingen? Denk jij dat je met je 5K nooit in de buurt van een marathon zal komen? Of ben je gewoon benieuwd of je dit voor elkaar kan krijgen?

Laat je meenemen in een onvergetelijke reis en ontdek, waar je mogelijkheden liggen als hardloper.

De jaartraining marathon gaat niet over presteren, bikkelen en afzien. Het gaat vooral over in contact blijven met jezelf, haalbare doelen stellen, grenzen verleggen en uiteindelijk ook een beetje afzien. Maar vooral over samen genieten!

Stap voor stap werken we in een jaarprogramma toe naar het uiteindelijke doel: de marathon. Te beginnen met een 10K, vervolgens een halve marathon en uiteindelijk de marathon!

Tijdens de informatie bijeenkomst van 23 april leg ik je alles uit over de schema's die we gaan volgen en hoe het hele programma is opgebouwd. De bijeenkomst is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Locatie
Marienweerd
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die een 5K kan lopen, kan meedoen aan dit traject. Het enige wat je daarnaast nodig hebt is motivatie en commitment!
Thema
Sport / spel
Deel dit: