Activiteit

Tussen twee werelden - mythische verhalen uit Wales

zondag 1 mei 2022 , 14:30 - 17:00 uur
Illustration

Verhalen in het Bos presenteert: ‘Tussen twee werelden. De Mabinogi. Mythische verhalen uit Wales’ van de Nederlands-Belgische verteltheatergroep Taterwater, samen met de multimuzikant Onno van Tongeren. 

Verhalen in het Bos organiseert sinds 2015 maandelijks voorstellingen met verteltheater in Koetshuis Randenbroek. In 2018 namen de vijf ervaren en bevlogen verhalenvertellers van Taterwater de luisteraar mee op een spannende reis van Troje naar Ithaka, de Odyssee. Nu komen ze terug en nemen ze de luisteraar mee naar de magische wereld van het oude Wales. Ze vonden daar nieuwe verhalen in de Mabinogi, over twee vrouwen. Rhiannon, reizend tussen twee werelden, de onze en ‘die andere’. En Branwen, gevangen in een wereld vol achterdocht. Dit twee uur durende verhaal van liefde en gevaar is oeroud maar ook actueel en sleept de luisteraar mee in de avontuurlijke wereld van Rhiannon, Branwen en hun vijanden en geliefden.

Taterwater Verteltheater bestaat uit de vertellers Madeleine Nieuwlaat (B) en Janneke Tanja, Hermine van Helden, Fred uit het Broek en Kees Geelhoed (allen NL). Voor deze voorstelling werken ze samen met de muzikant Onno van Tongeren.

Doelgroep: volwassenen en adolescenten (14+)
Entree: €15,= (thee, koffie en cake in de pauze inbegrepen)
Reserveren: info@theatertoermalijn.nl

Locatie
Koetshuis Randenbroek
Kosten toelichting
€15,- inclusief koffie, thee en cake in de pauze
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar

Documenten
Deel dit: