Activiteit

Concert Accordeon en Zang: Music!

zaterdag 11 juni 2022 , 18:45 - 21:00 uur
Illustration

Op zaterdag 11 juni organiseert het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (www.njao.nl) een Accordeonavond met de titel "Music" voor de hele familie in de Fonteinkerk aan de Robert Kochstraat 4 (Leusderkwartier). 
Om 19.30 uur is er een concert van het accordeonorkest bestaande uit 30 accordeonisten, een pianist en een slagwerker, met een aansprekend en modern programma. 
Op het programma o.a. schitterende pareltjes van Astor Piazzolla, klassiekers van Edith Piaf, Bohemian Rhapsody van Queen, Music van John Miles, kortom tango, jazz, pop, chanson en rock in een accordeonjasje, met medewerking van zangeres Mirthe Bron (bekend van radio en tv). Muziek geschikt voor jong en oud.
Van 18.45 tot 19.15 uur en na afloop is het mogelijk om een accordeon uit te proberen en een klein proeflesje te volgen.  De accordeondocente van Scholen in de Kunst is aanwezig om mogelijk geïnteresseerden te voorzien van alle informatie betreffende het volgen van accordeonlessen in Amersfoort.
Kaarten voor het concert kosten € 11,00 en zijn te bestellen via www.njao.nl of aan de deur verkrijgbaar en voor kinderen t/m 12 jaar oud is de toegang gratis. 

Locatie
Fonteinkerk / Huis van Zuid
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Documenten
Deel dit: