Activiteit

'Jouw kracht in het licht van de mannenlijn'~ opstellingendag voor vrouwen

zaterdag 3 december 2022 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Een mannenlijnopstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht, kwaliteiten en talenten je meekreeg van je voorvaders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. Deze mag je teruggeven aan de voorouder waar het bij hoorde. Je ervaart hierdoor de zuivere liefdevolle steun van de mannenlijn van jouw vader.

Thema's die hierbij horen zijn: je plek innemen in de wereld en werk, met een natuurlijke kracht, doorzettingsvermogen, moed en een ambitieniveau dat jou goed doet en écht bij jou past. Hoe tof is het om dit met je vriendinnen en sisters te voelen en te beleven!

Deze mannenlijn opstellingendag -voor vrouwen-, is krachtig transformerend en biedt empowerment van elke vrouw die er bij is. De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je als vrouw op een natuurlijker wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer en daadkrachtiger te voelen met meer zelfvertrouwen. Je vitale levensenergie, je daadkracht en uitspreken van je waarheid komt meer tot je beschikking. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm.

Na deze dag voel je hierbij de steun en het vertrouwen van jouw mannenlijn. Heb je kinderen, dan geef je ze hiermee duidelijker jouw presentie, en het kan je helpen je koers, daadkracht en doorzettingsvermogen te voelen, zónder jezelf uit te putten of weg te geven. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een mannenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Voor zowel vraagstellers als representanten is het een waardevolle dag. Elke vrouw krijgt een persoonlijk onderzoek naar haar vaders mannenlijn en je deelt mee in de heling en onvoorwaardelijke bedding van de vrouwen onderling. Wil je jouw mannenlijn opstellen, dan is het goed om eerst je vrouwenlijn te hebben opgesteld.

Hou mijn agenda van mijn site in de gaten voor de data.

Praktisch: Er is nog plek voor één vraagstelster en nog voor een aantal representanten. (alleen vrouwen)

Er volgen meer data: mail me als je interesse hebt. Ook voor een vrouwenlijn opstellingendag of een open opstellingendag of -avond.

Investering:

vraagstelsters € 160,00

representanten € 50,00

Dit is exclusief btw.

Aanmelden: contact@renatebreuls.nl

https://renatebreuls.nl/event/jouw-kracht-in-het-licht-van-de-mannenlijn-voor-vrouwen/

Locatie
Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Deze opstellingendag is voor vrouwen die recht willen doen aan de verlangens van hun hart en willen zijn wie ze ten díepste zijn. Vrouwen die intuïtief voelen dat ze meer potentie in zich hebben maar dat er iets niet stroomt in hun leven. Zij verlangen naar meer levensgeluk, zingeving en het vormgeven van hun zielsmissie. Middels een opstelling kunnen zij op een liefdevolle manier achter zich laten wat hen niet meer dient.
Deel dit: