Activiteit

De Wij(k) schrijft: kerstkaarten voor ouderen in Leusden & Amersfoort

donderdag 8 december 2022 , 13:30 - 15:30 uur
Illustration

Donderdag 8 december is er een kaartenschrijfmiddag in Koffie(t)huis Miereveld. Doel: zoveel mogelijk ouderen in Amersfoort en Leusden rond kerst een mooie geschreven kaart kunnen sturen.

Mariska Boer organiseert voor het 6e jaar op rij deze kaartenactie. Tijdens deze middag schrijven wijkgenoten kerstkaarten voor ouderen (die er mogelijk niet zoveel ontvangen) en Mariska zorgt dat deze op de goede plek terechtkomen. Het plezier is groot en de dankbaarheid enorm! Samen kaarten schrijven is natuurlijk veel gezelliger dan alleen, dus bij dezen ben je uitgenodigd om mee te komen schrijven.

Het is een open inloop tussen van 13.30 - 15.30u, je kunt gewoon langs komen. Met 1 kaartje schrijven, maak je al iemand heel blij! Mariska zorgt voor de kaarten, pennen en ander materiaal om de mooiste kaarten te schrijven. En dat onder genot van een kerstmuziekje en een bakkie.

Je buurvrouw, vriend(in), kind of familie is ook welkom 😉. Kerstkaarten doneren mag ook. Mariska neemt ook wat hartverwarmende kaarten mee die zij als dank van ontvangers ontving. Dan weet je direct waar je het voor doet!

Kom je ook? We zien je graag!
Meer info over de kaartenactie vind je op: facebook.com/mariskaskaartenactie

Locatie
Huis Miereveld
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: