Activiteit

midwinter lichtceremonie ~ dagretraite voor vrouwen

zondag 18 december 2022 , 10:30 - 17:00 uur
Illustration

Deze midwinter lichtceremonie cirkel biedt een veilige setting om samen met andere vrouwen je lichtkracht te versterken en de resetknop naar jouw innerlijke stiltepunt te hervinden.
In het lichtlabyrith laat je los wat je niet meer past, ervaar je wie je in essentie bent. Dit helpt je vertrouwen te houden zodat je jouw koers kan behouden in deze donkere wintermaanden en deze maatschappelijk onzekere tijd. 
Dit helpt je jouw unieke essentie op een ontspannen en vreugdevolle manier vorm te geven.
Deze dag op een mooie plek in een Amersfoorts klooster, biedt de ruimte om in afstemming met de energie van het winterseizoen, je essentie te ervaren, en je te herinneren waar jouw vuur voor brandt. Je leert dit innerlijke vuur te hoeden en te voeden, zodat je jouw innerlijke rust en contact met je intuïtie houdt, zodat je gezond en stabiel je zielsroep vorm kan geven.


JIJ BENT DE HOEDSTER VAN JE INNERLIJKE VUUR
In het lichtlabyrint van de ceremonie, verbind je dieper met je kracht, wijsheid, liefde en het licht in jezelf. Zo breng je zo binnen zo buiten: Jouw natuur in overeenstemming met het ritme van de natuur.
Zo schep je een krachtige bedding in jezelf om vanuit eigen kracht, kalmte, innerlijke veerkracht en flow je stiltepunt te behouden. Dit, tezamen met jouw intenties, neem je mee op jouw reis in 2023.


INGREDIËNTEN VOOR DEZE DAG
Dans, beweging, verstilling, contactoefeningen, meditatie, een klankbad, muziek en fysieke en energetische oefeningen en rituelen.
Plezier en heerlijk potpuck eten op een fijne plek in Amersfoort maken het geheel ‘af’.


Welkom in het lichte vrije midden van het labyrint van de midwinter lichtceremonie!
Praktisch:
datum: zondag 18 december van 10.30 tot 17.00 uur
lokatie: Amersfoort
bijdrage: €108,00  tot 15-12 € 88,00 Bedragen zijn ex BTW
Je plek is gereserveerd na jouw betaling. Info ontvang je per mail.
aanmelden: contact@renatebreuls.nl


TIP: GRATIS WEBINAR "DROMEN ONTHOUDEN IN DE DERTIEN HEILIGE NACHTEN"
Tijdens het gratis webinar op 12, 15 of 21 december leer je hoe je je dromen kunt onthouden en ontvankelijkheid creeërt voor de werking van de 13 heilige nachten. 
Tijdens deze periode tussen Kerstmis en Driekoningen zijn de sluiers tussen de aardse en geestelijke dimensies het dunst. Bij afstemming en voldoende ontvankelijkheid kunnen je dromen in die periode helderheid bieden over jouw richting, verlangens en je zielsroep. En over datgene wat dit in de weg staat en aangekeken mag worden vol jouw potentieel uit te pakken en je essentie te belichamen.
aanmelden: contact@renatebreuls.nl 
Vermeld als je deel wil nemen aan het webinar de datum van voorkeur in je mail. Je ontvangt de link naar het webinar ongeveer twee uur voor aanvang. 


Dit webinar is een mooie voorbereiding op de lichtceremonie vrouwencirkel en is ook los te volgen. Elk webinar is nagenoeg identiek. Het is niet nodig meer data mee te doen.

Locatie
Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster
Kosten toelichting
vroegboekkorting: tot 15-12 € 88,00 daarna € 108,00 prijzen zijn Ex BTW
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Deze dagretraite is voor vrouwen die temidden van decemberdrukte en maatschappelijke onrust hun stille kracht en lichtheid willen behouden en zich voorbereiden willen op de stille wintertijd, de adventstijd en periode rond Kerstmis.. Deze retraite is de resetknop naar je innerlijke stiltepunt en kan heel fijn uitpakken als je graag je innerlijke natuur wilt afstemmen op de natuur buiten ons. Als je gebruik wilt maken van de dertien heilige nachten om dromen te ontvangen die aanwijzingen geven voor het komende jaar, is het belangrijk dat je geest rustig is. Deelnemers van vorig jaar waren unaniem erg enthousiast.
Deel dit: