Activiteit

Hatha Yoga in Koetshuis Park Randenbroek

donderdag 14 december 2023 , 20:00 - 21:15 uur
Illustration

Heb jij ook behoefte aan ontspanning, maar ben je niet het type om stil te zitten? Kom een proefles yoga volgen bij BloemYoga!

Jeannette Schreurs van BloemYoga geeft een dynamische vorm van yoga (Hatha Flow), waarbij de bewegingen worden gedaan op het ritme van de adem. Door adem en beweging te verbinden ontstaat er een rustige en rustgevende kadans, openen we het lichaam en ontstaat er meer ruimte voor de adem. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam, maar zorgt ook voor mentale ontspanning.

Kom het zelf ervaren tijdens een gratis proefles op donderdagavond 20.00h in het Koetshuis in Park Randenbroek. Wanneer je besluit lessen te volgen betaal je 12,- per les in blokken van 10 weken. Tijdens schoolvakanties is er geen les (dus 28 dec en 4 jan vervalt de les).

De lessen worden gegeven in de zaal van het Koetshuis midden in het prachtige Park Randenbroek. Voor veel Amersfoorters is de plek beter bekend als het Poppentheater Toermalijn.

Meld je aan via de website: www.bloem.yoga

 

Locatie
Koetshuis Randenbroek
Kosten toelichting
€ 12,- per les, in blokken van 10 weken (€120,0) Je kan elk moment instromen. Dit wordt verrekend naar het aantal lessen dat nog volgt in het betreffende lesblok.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
De lessen zijn in principe geschikt voor alle volwassenen. Blessures of andere relevante informatie voorafgaand aan de les melden.
Deel dit: