Activiteit

Sunday Morning Retreat

zondag 4 februari 2024 , 10:00 - 13:00 uur
Illustration

Je bent mama en je voelt je ontzettend dankbaar dat het moederschap je gegeven is. Tegelijkertijd ervaar je uitdagingen: je hebt het gevoel geleefd te worden, je gaat met een onvoldaan gevoel naar bed en je mist de vrijheid die je voorheen had. Je bent op zoek naar meer balans in je leven. Je voelt je soms eenzaam in het moederschap en andere mama’s lijken wel alle ballen met gemak hoog te kunnen houden.
 
Deze gedachten geven je waarschijnlijk het gevoel dat je meer uit het leven wilt halen, in je rol als moeder en in al je andere rollen. Dat je in verbinding wilt zijn met jezelf.
 
Gun jezelf deze ochtend. Die ik, samen met Leila, onder naam Kloosterzussen organiseer. Een ochtend om samen te zijn met gelijkgestemde vrouwen, erkenning en herkenning te ervaren. Een plek zonder oordeel, alles mag er zijn. 


Aan de hand van het thema ‘Wat wil ik?’ breng ik je in contact met je ware verlangens. Daarna neemt Leila je mee naar een diepe staat van ontspanning om je verlangens te integreren in je lijf. 
 
Wanneer: zondag 4 februari ‘24
Waar: Eemklooster, Amersfoort
Tijd: 10.00 – 13.00, inloop vanaf 09.30
Investering: €59,- 

Locatie
Eemklooster Amersfoort
Kosten toelichting
€59
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Omschrijving doelgroep 
Voor alle (aanstaande) mama's
Deel dit: