Activiteit

Workshop Klimaatkaarten met Climate Fresk

woensdag 22 mei 2024 , 18:30 - 21:30 uur
Illustration

Het veranderende klimaat heeft grote gevolgen voor het leven op aarde. Maar hoe zit het het nou écht, en wat kunnen we (samen) doen om het tij te keren?
De wetenschappelijke rapporten over klimaatverandering zijn stevige kost. Een leukere én snellere manier om gedegen kennis op te doen over dit onderwerp is door mee te doen aan een Climate Fresk workshop.

Aan de hand van 42 speelkaarten leer je met je medespelers op een creatieve en interactieve manier over de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering. Je wordt je bewust van de omvang en urgentie van de wereldwijde klimaatproblematiek en gaat in gesprek over impactvolle acties om verdere klimaatverandering tegen te gaan. De workshop is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de rapporten van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC).De kaarten liggen klaar!
 
Praktische informatie
Locatie: Huiskamer van Huis Miereveld (bruine deuren door 2x rechts)
Datum: 22 mei 2024
Tijd: 18:00 – 21:30
Let op: Om 18:00 beginnen we met een soepje van (indien al mogelijk) groenten uit de eigen tuin. Om 18.30 begint de workshop.

Aanmelden: Geef je op via deze link
Meer info: Stuur Monique een bericht als je vragen hebt: moniquevanmaare@yahoo.com.
Kosten: €0,00/€10,00/€15,00 je kiest zelf wat/of je betaalt (inclusief soep); daarnaast betaal je voor je eventuele consumpties
Een deel van de bijdrages dragen we af aan stichting Climate Fresk

Locatie
Huis Miereveld
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Kosten: €0,00/€10,00/€15,00 je kiest zelf wat/of je betaalt (inclusief soep); daarnaast betaal je voor je eventuele consumpties
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: