Locatie

Fonteinkerk / Huis van Zuid

Robert Kochstraat 2, Amersfoort
Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Spirituele ruimte , Cultureel centrum , Innovatieve plek

Een geïnspireerde en inspirerende gemeente, dat is de Fonteinkerk. Open voor nieuwe vormen om te vieren, te leren en te dienen. Bepaald niet stuurloos, wel steeds in beweging. Bezig met de vragen van elke dag, en de manier waarop de grote vragen rond mens en leven, hoop en liefde, geloof en God daarin meeklinken. Een kerkgebouw, maar ook een prachtige ontmoetingsplek, genaamd Huis van Zuid. Voor de gemeente, voor de buurt, voor wie maar wil.

Bij dat alles ligt veel nadruk op muziek, op jongvolwassenen, jeugd en kinderen.

verhuur

De kerkzaal en vergaderzalen van de Fonteinkerk worden in de eerste plaats gebruikt door de Protestantse wijkgemeente Fonteinkerk. Daarnaast is huur mogelijk.

De kerkruimte is geschikt voor het geven van concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen, mits deze passen binnen het karakter en de sfeer van het gebouw. De kerkzaal, met daarin een kerkorgel en een piano, heeft een goede akoestiek. Een vleugel is op aanvraag en tegen kosten beschikbaar.

Het bijgebouw met de naam Huis van Zuid is in 2012 geheel gerenoveerd en beschikt over drie vergaderzalen. De Oostkamer, geschikt voor ca. 20 personen, De Westkamer voor ca. 40 personen en, op de eerste verdieping, De Zonnekamer voor ca. 75 personen. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet en een lift naar de eerste verdieping. Een royale keuken bevindt zich op de begane grond, indien gewenst kan voor een eenvoudige lunch worden gezorgd.

Informatie over beschikbaarheid en huurtarieven en voorwaarden worden op aanvraag verstrekt. Stuur een email om alle details toegestuurd te krijgen.

Bereikbaarheid
Per auto: A28, afslag 5 / Amersfoort Zuid, Leusderweg op. Bij rotonde Borneoplein rechtsaf, de Pasteurstraat in. Na 200 meter bent u bij de Fonteinkerk. De Fonteinkerk heeft goede parkeergelegenheid.


Per openbaar vervoer: station Amersfoort met stadsbus lijn 1 (eindbestemming De Eemgaarde), uitstappen halte Einsteinstraat.

Bijgewerkt: 18 mei 2017

voorzieningen
te gebruiken voor muziek als 
Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
maximaal aantal personen 
30 - 100
prijs en voorwaarden
Informatie over beschikbaarheid en huurtarieven en voorwaarden worden op aanvraag verstrekt. Stuur een email naar verhuur@fonteinkerk-amersfoort.nl om alle details toegestuurd te krijgen.
Deel dit:
Contactpersonen van Fonteinkerk / Huis van Zuid
Activiteiten in Fonteinkerk / Huis van Zuid
Hoofdgebruikers van Fonteinkerk / Huis van Zuid
Op de kaart