Aanbod

Integratieve kindercoaching voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Basisschool, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Ben jij op zoek naar laagdrempelige en effectieve hulp voor jouw en je kind?
Valt je kind op met boos gedrag, of ander negatief gedrag? Merk je kind dat het snel uit evenwicht is of (faal) angstig reageert. Boos doen of vechten werkt maar weglopen en in de schulp kruipen ook niet.  

Jij en je kind hebben vast van alles geprobeerd. Hoe zou het zijn als je kind op eigen kracht een oplossing vind voor zijn of haar nare gevoel?
Stel je voor hebt je hebt practisch handvatten die je helpen om naast je kind je te staan. Zou het dan thuis direct gezelliger en meer ontspannen worden.

Jij kan weer die liefdevolle ouder zijn voor je kind die juist nu zo nodig is.

Kinderen komen graag

De meeste kinderen komen graag. Logisch je kind heeft ook last van zijn gevoel. Natuurlijk de 1 op 1 aandacht in een kamer met allemaal speelgoed is ook super fijn. Samen pakken we de klacht aan en vinden we oplossingen om grip te krijgen op het nare gevoel. Tijdens de kindsessies steun ik je kind en reik ik van alles aan waardoor jouw kind anders met de situatie om kan gaan. Het ene kind gaat een Minecraft wereld maken en een ander kind pakt de grijpmachine. De knuffels maken van alles mee en alle poppetjes tijdens spelletjes krijgen stemmen. Je zal merken dat je kind steeds meer woorden krijgt om dat wat niet fijn is te vertellen. De ontwikkeling van je kind krijgt een boost.

Integratieve kindercoaching is kortdurend, laagdrempelig en effectief 
Integratieve kindercoaching is een vorm van kortdurende en vooral leuke coaching, waarbij de coach zich rechtstreeks richt tot jouw kind met zijn of haar klacht. Integratief wil zeggen geïntegreerd, in zijn geheel kijken naar het kind met zijn karakter en eigenschappen. Er wordt binnen de coaching geïntegreerd gewerkt aan de klacht én het onderliggend probleem. Dit is effectiever dan alleen symptoombestrijding. Ook wordt er gekeken naar de samenhang tussen jouw kind, de klacht en de omgeving waar jouw kind zich in bevindt en de mogelijkheden hierin. Gedurende het traject zullen ouders en kind snel positieve veranderingen bemerken. Meestal komen de kinderen erg graag naar de coaching. Plan gerust een gratis belafspraak in via de link. 

Vergoedingen
Kinderen en ouders woonachtig in Amersfoort, of in de omliggende gemeenten of Utrecht West kunnen in aanmerking komen voor vergoedingen. Een verwijzing via de huisarts of een toekenning vanuit de gemeente is nodig. Stuur me een berichtje en dan stuur ik je het formulier waarmee jij via Zorg Rondom de samenwerking kan starten.

leeftijd 
vanaf 4 t/m 12 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 8 december 2020, 16:37 uur
Deel dit: