Aanbod

Online cursus 'Leven met minder spullen'

Ondersteuning, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Momenteel zijn fysieke workshops/cursussen helaas niet mogelijk. Gelukkig kun je mijn cursus 'Leven met minder spullen' ONLINE volgen. Dit is ook fijn als je meer rust en overzicht in je werkplek of huis wilt en je de stap naar een opruimcoach in jouw huis te groot vindt.

Bij de online cursus 'Leven met minder spullen', ontvang je drie  werkboeken en krijg je drie lessen die je op elk gewenst moment online kunt bekijken.
* Les 1 gaat onder andere over de vijf stappen in het opruimproces.
* Les 2 gaat dieper in op het loslaten van spullen.
* Les 3 gaat over papieren opruimen (bewaartermijnen) en uitstelgedrag.

Review van een deelneemster
Anne, werkende moeder van 3 kids (43 jaar) neemt deel aan mijn online cursus 'Leven met minder spullen'. Hierover zegt ze: "Je vertelt fijn en rustig en zonder onnodige tekst en voorbeelden. Je geeft super goeie waardevolle tips tussendoor".
Al maanden hikte ze tegen het uitzoeken van deze kast aan. Na het zien van mijn 1e online les en 't gebruiken van het werkboek was ze in een dik uurtje klaar. "Wat een ruimte en rust heb ik nu en zelfs bovenop is het helemaal leeg! Bedankt, Ingrid". 

Wil jij ook op jouw momenten gaan opruimen in huis met mijn online cursus waarin je leert hoe je dit het beste kunt doen? Op mijn website vind je meer info.

De prijs is nu tijdelijk slechts €97,- inclusief een sessie van 45 minuten persoonlijke virtuele organizing. Ik ga al jouw vragen beantwoorden, je krijgt persoonlijk advies en help ik jou op weg!

Meld je hier snel aan. 

leeftijd 
vanaf 0 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Documenten
Geplaatst op 17 mei 2021, 12:52 uur
Deel dit: