Dit project is afgerond
Project

AED voor Klein Zwitserland

Geplaatst op 25 januari 2019, 15:04 uur

De buurtbewoners van Klein Zwitserland zijn een inzamelingsactie begonnen voor de aanschaf van een openbaar reanimatie apparaat in de wijk (AED). 

Bij een hartstilstand zijn je buren vaak sneller ter plaatse dan de ambulance. Iedere seconde telt. Zodra 112 gebeld wordt, krijgen ook de vrijwilligers van Hartslag een noodoproep om zo snel mogelijk hulp te verlenen. Deze vrijwilligers zijn gewone buren die in het bezit zijn van een reanimatie diploma. Zij starten de reanimatie totdat de medewerkers van de ambulance het kunnen overnemen. Al is het vijf minuten winst, deze korte minuten zijn vaak beslissend of iemand het haalt of niet. 

De wijk Klein Zwitserland heeft een eigen AED nodig. Woon jij aan de Kapelweg, Bonairelaan, Curaçaolaan, Genestetlaan of de Surinamelaan? Doneer nu! Kleine bedragen zijn ook welkom. 

https://www.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-surinamelaan-3818-amersfoort?utm_source=kentaa&utm_medium=facebook&utm_campaign=buurtaed&fbclid=IwAR0Pmja11r8HVBp_GT8Y4K2cRqgtGw47tRWpyR0kPv5-8hHTKCesovWPTbU

 

 

Toelichting

Garantie: mocht de actie niet lukken, dan krijgen de donateurs automatisch het bedrag retour.

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een AED voor de wijk Klein Zwitserland
Klaar
Deel dit: