Activiteit

Koninklijke Yoga

vrijdag 26 april 2019 , 19:30 - 21:00 uur

Op de avond voor Koningsdag, de dag dat er koninklijk bezoek naar Amersfoort komt, wordt in het VlinderHuys een extra yogales gegeven door Adriaan van Ek van Ayoga. De les is geïnspireerd door Raja Yoga waar Adriaan over enkele maanden de 3-jarige docentenopleiding af zal ronden. Een klassieke vorm van yoga die gebaseerd is op de Yogasoetra’s van Patanjali. Raja staat voor ‘koninklijk’ en yoga staat voor ‘samenvoegen’ of ‘eenwording’.

Yoga is op een liefdevolle manier je lichaam en geest aanpakken. Je wordt je bewust van je lichaam en je zintuigen. Door het samenvoegen of de eenwording van lichaam en geest, het verstand en het gevoel, kom je als mens meer in balans. Zo kun je je eigenwaarde ontdekken en gerichter vooruit komen in dit leven.
Geen of weinig ervaring op de yogamat? Deze les is ook geschikt om kennis te komen maken met yoga. Yoga is iets wat je zelf moet ervaren!

Kom ook en neem iemand mee. Het is fijn als je je van te voren opgeeft, maar aarzel niet om alsnog spontaan langs te komen. De deur is open vanaf 19.15 uur en er is koffie/thee aanwezig. Ook na afloop is er gelegenheid om met elkaar iets te drinken met nog een ‘oranje-verrassing’.
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, geef zoveel je wilt en kan geven… je aanwezigheid is het belangrijkste en geef vanuit je hart om zo deze activiteit te ondersteunen.

Locatie
www.hetvlinderhuys.nl
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: