Locatie

Huis Miereveld

Miereveldstraat 72, Amersfoort
Horeca, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Buitenruimte, Buurthuis, Innovatieve plek, Buurt(moes)tuin, Broedplaats, Minibieb, Uitdeelkast
Illustration

Huis Miereveld, een bijzondere plek in het Leusderkwartier. De voormalige lagere school aan de Miereveldstraat is een gastvrije locatie met ruimte voor ontmoeting en uiteenlopende (creërende) activiteiten. Kortweg: ontmoeten & maken.

Een deel van Huis Miereveld is bestemd als buurtontmoetingsruimte. Dat betreft de centrale hal en de ‘huiskamer’ met terras aan het voorplein. De overige ruimtes worden verhuurd aan kleine lokale bedrijven, particulieren en maatschappelijke organisaties.

De huiskamer is voor verhuur beschikbaar voor vergaderingen/bijeenkomsten op de momenten dat Stichting Huis Miereveld er geen gebruik van maakt. NB: niet voor feestjes. Mail voor info naar welkom@huismiereveld.nl

Andere ruimtes binnen het pand worden op commerciele basis verhuurd door de Huisgenoten zelf. Kijk op de website voor meer informatie over het huren van een ruimte in Huis Miereveld.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
Deel dit:
Contactpersonen van Huis Miereveld
Activiteiten in Huis Miereveld
Projecten m.b.t. Huis Miereveld
Hoofdgebruikers van Huis Miereveld
Op de kaart