Update

Update bij CPO VondelStaete aan de Vondellaan

Geplaatst op 12 april 2023, 16:53 uur
Project volgens planning

Door de eerste spade in de grond van de kavel aan de Vondellaan te steken werd vorige maand eindelijk het startsein gegeven voor de bouw van dit unieke appartementencomplex. Vervolgens werd door de toekomstige bewoners met alle betrokkenen bij de ontwikkeling en de bouw geproost op een succesvol project.
Inmiddels is de grond voor de bouwput afgegraven en wordt er nu volop gewerkt aan de fundering. De geplande bouwtijd bedraagt 14 maanden, zodat de bewoners nog voor de zomer 2024 hun woning kunnen betrekken.
Van de 8 te bouwen appartementen is er nog slechts één vrij. Het gaat om het appartement aan de westzijde op de eerste verdieping met een gebruiksoppervlak van 119 m2. De indeling van de appartementen ligt vast wat betreft de raamindeling, Op andere aspecten kunnen indien gewenst nog verschuivingen worden doorgevoerd. De gebouw-gebonden buitenruimte (balkon) heeft een omvang van 15,7 m2.
De kostprijs van het appartement zal rond de € 725.000 liggen. De bewoners krijgen daarvoor een duurzaam en energiearm appartement door toepassing van de allerlaatste ontwikkelingen op dat gebied. Een eigen parkeerplaats in de kelder is inbegrepen, zodat de bewoners zich geen zorgen hoeven te maken over de betaald parkeerplannen in de gemeente.

Deel dit: