Bericht

Nieuw schrijfcafé in Amersfoort-Zuid

Geplaatst op 9 januari 2024, 17:37 uur
Illustration
profile picture
Dana Ploeger

Dit voorjaar opent schrijver en coach Dana Ploeger in Amersfoort een Schrijfcafé. Op woensdag 28 februari is het eerste schrijfcafé in Huis Miereveld. Laat je door haar meevoeren en via je eigen schrijfsels ontdekken hoe jij in elkaar steekt. Op een creatieve en persoonlijke manier neemt ze jou en de andere deelnemers mee in een heerlijke schrijfflow. Je werkt met oefeningen die je vanuit het hoofd naar je hart brengen.
 
We zijn gewend veel te praten. Laat je op deze ochtenden verrassen door over jezelf en je leven te schrijven. In alle rust ga je aan de slag met korte schrijfopdrachten over persoonlijke herinneringen. Met humor, luchtigheid en respect voor elkaars teksten.
 
Dit is geen cursus, maar een schrijfcafé. Je hoeft niet te kunnen schrijven: iedereen kan het. Of je nu elke dag schrijft of al een lange tijd niet meer, hier ontdek je via je eigen pen meer over je levensverhaal. Dat zorgt voor meer vitaliteit, verbinding met stadsgenoten en je kunt er weer beter tegenaan in het dagelijks leven. Het vrijwillig delen van de teksten, het luisteren naar elkaar, zorgt voor échte ontmoeting. Dan merk je dat in ieders unieke verhaal ook aspecten zitten die voor meer mensen herkenbaar zijn.
 
Elke schrijfochtend heeft een eigen thema en is onderdeel van een serie van vijf bijeenkomsten. Je kunt dus één keer of alle vijf ochtenden meedoen. Graag van tevoren opgeven.
 
Waar: Huis Miereveld, Miereveldstraat 72 in Amersfoort (Zuid)
Wanneer: woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur
Data: 28 februari, 13 en 27 maart, 10 en 24 april
Zelf meenemen: een schrijfboekje of schrift en een snel schrijvende pen
Kosten: 5 of 10 euro per keer (afhankelijk van de dikte van je portemonnee).
Meer info en aanmelden bij Dana Ploeger 06-45320583 / dana@schrijfcafeamersfoort.nl

 

Documenten
Deel dit: