Organisatie

Senior Vitaal Service

Onderneming
telefoon: 0616278523
beschrijving

De Senior Vitaal Service biedt verschillende diensten aan voor senioren. Dit betreft een houdingscheck, ademcheck en een adviesgesprek voor een passende beweegactiviteit. Senioren hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van één of meerdere van deze diensten. 

 

Je lichaam, mogelijkheden en veerkracht veranderen naar mate je ouder wordt. Desondanks kan bewegen, het liefst ook nog samen met anderen, je veel brengen in fysiek, mentaal en sociaal opzicht. Vanuit mijn meer dan 30-jarige ervaring als adem-/oefen- en runningtherapeut en tevens docent Sociaal Vitaal, wil ik graag iets met mijn diensten voor senioren betekenen. Naast het beweegaanbod vanuit mijn Senior Vitaal Service, heb ik ook goed zicht op wat er nog meer aangeboden wordt in Amersfoort, met name Amersfoort-Zuid. Met mijn expertise kan ik verscheidene en kwalitatieve beweegactiviteiten aanreiken. 

 

Voor meer informatie betreffende kosten en mogelijkheden en afspraken, kunt u mij bellen op 06-16278523 of mailen naar seniorvitaal@gmail.com.