Organisatie

Jessica Pepermans | LIJFcoach bij onverklaarbare en chronische klachten

Onderneming
Thema's: Gezondheid
telefoon 06 525 35 660
Beschrijving

Mijn naam is Jessica Pepermans. Ik ben letterlijk (in je) LIJFcoach.

Ik werk samen met mannen en vrouwen met een chronische ziekte en/of onverklaarbare gezondheidsklachten die zich blijven herhalen en die ze niet doorbroken krijgen.

Mannen en vrouwen die inzicht en beweging willen in hun gezondheidsklachten.

Herhaling en ploeteren zijn signalen
Het is mijn ervaring dat ziekte of gezondheidsklachten die terug blijven komen signalen zijn van je lichaam. Signalen dat er op een diepere laag van jou iets speelt, wat gerelateerd is aan jouw klachten. Op een laag waar je met je hoofd niet makkelijk bijkomt, maar met je lichaam en gevoel wel.

Hoe dan?
Samen met jou kijk ik waar je onbewust spanning of iets anders hebt opgslagen die gerelateerd is aan jou klachten. Om zo te ontdekken wat er onder je klachten ligt, hoe je er weer beweging in kunt krijgen en hoe er zo weer meer ruimte voor jou komt in je lichaam en minder voor je klachten of ziekte.

Daarbij maak ik onder andere gebruik van systemisch lichaamswerk (opstellingen via je lichaam), ademhalings- en grondingstechnieken, meditaties, visualisaties en (ziekte)opstellingen in de ruimte of op tafel.

Meer energie en innerlijke rust
Klanten die met mij gewerkt hebben, ervaren vaak meer energie en innerlijke rust. Ze ontwikkelen een groter lichaamsbewustzijn en een betere balans tussen hun voelen en denken. Naast inzicht in wat er onder hun klachten ligt, verzachten ze vaak ook.

Wat is jouw verhaal?
Ik ben er heel benieuwd naar en hoor het graag! In een (gratis) First Step Sessie kijk ik daarnaast graag met je mee wat voor jou een eerste stap kan zijn.

Daarnaast en daarna kun je ook deelnemen aan:

Een ochtend voor en over jou een ochtend waarin je stilstaat bij jezelf, wat je wilt en wat er bij je speelt. Je doet inspiratie op voor een volgende stap

Een andere kijk op je gezondheid tijdens deze twee ochtende leer je vanuit een ander perspectief naar je ziekte of gezondheidsklachten kijken, krijg je inzicht waarom jouw klachten bij je zijn en onderzoeken we met elkaar hoe je er weer beweging in kunt brengen.

Jouw persoonlijke ontdekkingsreis een op maat 1:1 traject waarin je inzicht krijgt in de relatie tussen jou en je ziekte of klacht; welke plek ze innemen of krijgen in je leven en wat er onder ligt, waarom ze bij je zijn. Je creëert ruimte voor beweging en het verzachten van je klachten


Nieuwsgierig? Of aanmelden?

Kijk op mijn site, download de flyer of bel (06 525 35 660), mail of app me gerust.

Ik beantwoord je vragen en ontmoet je graag!

 

Contactpersonen van Jessica Pepermans | LIJFcoach bij onverklaarbare en chronische klachten

Jessica Pepermans