organisatie

Art of Change

Onderneming

Verdiepingscoach en sparringpartner bij zingeving en levensvragen


Wie ben ik? Een senior coach met veel ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Voor individuen, organisaties, maatschappelijke en politieke samenwerkingsverbanden.


Met een niet oordelende houding nodig ik je uit om stil te staan en jouw levens, of zingevingvragen en de wensen en behoeften die onder de oppervlakte liggen te onderzoeken. Een klankbord, een spiegel om je eigen antwoorden te vinden.


Individuele gesprekken geven je een mogelijkheid om inzicht te krijgen in je (werk) leven tot nu toe, of in een door jou gekozen, specifieke situatie. Gericht op de betekenis die je kunt geven aan het verleden, of aan de specifieke situatie en wat er vandaaruit wil en mogelijk is in de nabije toekomst. Ontvankelijk voor de toekomst vanuit wie je bent, wat je mogelijkheden zijn, waar en hoe je van betekenis wilt zijn. In verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen.


Hoe? Een reflectie en bezinningstraject middels een reeks gesprekken. Een reeks gesprekken in combinatie met wandelingen. Gesprekken in combinatie met ondersteunende schrijf opdrachten, meditatieve en/ of creatieve oefeningen en beeldende werkvormen. Dat wat voor jou het prettigst werkt.


Je kunt ook deelnemen aan een ZIN IN groep (maximaal 5 personen). Reflectie, betekenis en zingeving. Reflectie op je leven tot nu toe en wat doe ik dan nu met de ruimte en de nabije toekomst die er voor me ligt. Zie aanbod.


Er worden in samenwerking met de bibliotheek Eemland ook dialoogbijeenkomsten georganiseerd ZIN IN ZINGEVING. Hier wordt in elke bijeenkomst een actueel zingevingsvraagstuk belicht. Inleidende spreker en daarna de verdieping middels dialoog in kleine groepjes. Zie aanbod.  

Deel dit:
Contactpersonen van Art of Change