Organisatie

Huis Miereveld

Onderneming, Non-profit, Bewonersinitiatief

Huis Miereveld is een bruisende plek in Amersfoort-Zuid die ruimte biedt voor ontmoeting, ondernemen en activiteiten. Door, met en voor wijkgenoten. 


In Huis Miereveld zijn onder andere een Huiskamer en Wij(k)tuin, allebei in de eerste plaats bestemd voor jou als bewoner van Amersfoort-Zuid. Als ontmoetingsplek, om een boek te lezen, deel te nemen aan activiteiten of om je laptop open te slaan onder het genot van een kop koffie en goed gezelschap. 


We zijn een open en toegankelijke plek waar ontmoeten & verbinden, duurzaamheid/circulariteit en pionieren & experimenteren centraal staan. Stichting Bewonersactiviteiten in Huis Miereveld organiseert in dat kader verschillende activiteiten. Als wijkgenoot is het ook mogelijk om hier zelf activiteiten voor de buurt te organiseren. 


Andere ruimtes in het pand worden gebruikt door kleine bedrijven en maatschappelijke organisaties: de huisgenoten. 


In Huis Miereveld staan circulariteit en duurzaamheid centraal, naast ontmoeten en samenwerken. We streven ernaar niets onnodig weg te gooien: niet het gebouw, geen spullen en geen menselijk talent. Samen met jou maken we de wereld zo graag nog een beetje mooier.

Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Huis Miereveld
Personen verbonden aan Huis Miereveld
Activiteiten in de toekomst
Vragen van Huis Miereveld