organisatie

Meesterwerken op Maat

Onderneming, Onderwijsinstellling

Meesterwerken op Maat biedt aan particulieren en organisaties workshops met creativiteit, kunst en persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn gebaseerd op Art-Based Learning, Art as Therapy en de werkwijze van beroemde kunstenaars. Technieken, materialen en visie worden in concrete workshops  gegoten en dan kan er actief ervaren worden. Daarnaast worden cursussen aangeboden die je helpen langer met je creatieve proces bezig te zijn. 


Meesterwerken op Maat biedt op maat teamworkshops en andere groepsworkshops aan. Uitgangspunten zijn natuurlijk het creatieve materiaal, de ervaring en de betekenis van wat je doet voor jezelf en je teamgenoot, vriend of familielid.


Meesterwerken op Maat maakt voor particulieren buitennuurschilderingen; een (deel van een) beroemd meesterwerk kan op een buitenmuur geschilderd worden. De schildering is waterafstotend en onderhoudsvrij en gaat jaren mee. 


Mocht je zelf eenmalig of een tijdlang een plek nodig hebben om te werken in een creatieve ruimte, dan kun je contact leggen met Mirjam. Er zijn mogelijkheden om een dagdeel gebruik te maken van het atelier of de praktijkruimte.

Deel dit: