Margot de Vaan

Bewoner
Wie is Margot?
Geboren in Vlijmen bij Den Bosch en via Bussum, Hilversum en Amsterdam uiteindelijk in 2002 in Amersfoort neergestreken in de Driehoek met vriend Joost en hond. In eerste instantie onze hond Snoep en nu met heidewachtel Bram.
In de jaren dat we hier nu wonen hebben we ons huis van boven tot onder bijna helemaal opgeknapt. Komend jaar moet het af zijn, vinden we.
Mijn werk en hobbies
Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij de bibliotheek: eerst bij bibliotheek Amersfoort en sinds 2008 bij Bibliotheek Eemland. Ik werk er als HR-manager. Eigenlijk weet ik niet zoveel van boeken, maar wel van het werk en de mensen daarachter.
Als ik niet werk, kun je me vinden tussen het vele groen van Amersfoort, bijvoorbeeld in de Dierentuin, in Birkhoven en Nimmerdor. Ook de keuken is een favoriete plek, want ik houd van koken.
Omdat ik vind dat de hele wereld uiteindelijk een klein beetje leuker word als je daaraan werkt in je eigen omgeving, doe ik vrijwilligerswerk bij stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort Zuid.
Mijn omgeving
Op mijn buurt is geen stempel te drukken. Het is geen eenheidsworst. Er wonen veel mensen met verschillende achtergronden en dat vind ik heel plezierig.
We zijn met zijn allen - zonder vooropgezet plan - wel bezig wat meer tot elkaar te komen en dat uit zich vooral in gezellige dingen en door elkaar op te zoeken.
Mijn droom
Ik hoop hier nog lang te mogen met veel plezier te mogen wonen. Ik hoop dat ik er een beetje aan kan bijdragen dat anderen dat ook kunnen doen.
Organisaties van Margot
Projecten uitgevoerd door Margot
Activiteiten van Margot
Wensen van Margot
Berichten van Margot
Locaties van Margot